«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki

Ατμόσφαιρα Ειρηνικού, κοκτέιλ, πολυασιατικές γεύσεις και καυτές πλάκες.

«Ledra Κai»: Αngus Beef στο teppanyaki - εικόνα 1

Το ιστορικό ασιατικό/πολυνησιακό εστιατόριο του «Athens Ledra» (έχει ξεπεράσει πλέον τα 30 χρόνια παρουσίας) με την ατμόσφαιρα Ειρηνικού και τα χαρακτηριστικά ξυλόγλυπτα τοτέμ, επέστρεψε έχοντας προσθέσει νέα στοιχεία στη γευστική του πρόταση. Το πλούσιο Τοnga menu –το δείπνο των βασιλιάδων της Χαβάης– παραμένει, το «Bali Lounge» σιγοντάρει πάντα με κοκτέιλ, ενώ για πρώτη φορά από τις καυτές πλάκες του teppanyaki, που το «Ledra Kai» (ως «Κοna Kai» τότε) σύστησε πρώτο στο αθηναϊκό κοινό, περνάει και Angus Beef. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε φιλέτο, sirloin και rib eye.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Κουκούμαβλος" ξανά στη Σαντορίνη!

Το cult εστιατόριο του Νίκου Πουλιάση επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση, στο "Katikies Chromata" στο Ημεροβίγλι.

25/11/2022

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".