«Chefi» σε φθινοπωρινό ρυθμό

To εστιατόριο του Χαλανδρίου ρίχνει στο τραπέζι νέα πιάτα και ετοιμάζει και μια Τετάρτη με ισπανική fusion κουζίνα.

«Chefi» σε φθινοπωρινό ρυθμό

Ρίχνει στο τραπέζι νέα πιάτα και ετοιμάζει και μια Τετάρτη με ισπανική fusion κουζίνα.

«Chefi» σε φθινοπωρινό ρυθμό - εικόνα 1

Στο ρυθμό της εποχής –νιώθουμε φθινόπωρο σιγά-σιγά– η κουζίνα του «Chefi The Restaurant» λανσάρει νέα πιάτα με… ζεστό χαρακτήρα όπως π.χ. τα σπιτικά ραβιόλι με γέμιση μπολονέζ, σάλτσα μαυροδάφνης και πραλίνα μανιταριών ή το οσομπούκο χωρίς κόκαλο με πορτοκάλι, πράσινο πιπέρι και πουρέ γλυκοπατάτας. To εστιατόριο του Χαλανδρίου μάλιστα, από τις 18/10 θα ανοίγει και τα μεσημέρια της Κυριακής. Αν πάλι κλείσετε τραπέζι την ερχόμενη Τετάρτη, 21/10 το εστιατόριο του Χαλανδρίου σας επιφυλάσσει ένα Spanish fusion μενού πέντε πιάτων το οποίο συνοδεύεται με ισπανικό κρασί (€ 45 το άτομο). Με ισπανική τορτίγια με τυρί manchego και καπνιστή πάπρικα, παέγια Βαλενσιάνα με θαλασσινά κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι γυρεύουν οι παγόδες ανάμεσα στους γαλλικούς αμπελώνες;

Το Cos d’Estournel, από το ομώνυμο εντυπωσιακό chateau του Μπορντό, είναι κρασάρα που συνδυάζει δύναμη και φινέτσα. Το ίδιο οινοποιείο έχει δε στη φαρέτρα του και άλλα διαμαντάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
25/11/2022

Σε αυτό το φεστιβάλ θα μάθεις τα πάντα για το μέλι

Γνωρίστε σπάνιες ποικιλίες ελληνικού μελιού και νέα προϊόντα στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Τα κορυφαία εστιατόρια

Απονεμήθηκαν τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

"Viva Italia" στο "Da Bruno" με ανανεωμένο μενού

Αέρας ανανέωσης φυσά στις γεύσεις του ολοφάνερα φρεσκαρισμένου ιταλιάνικου πόστου στο Παλαιό Φάληρο, που στα 35 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, συνεχίζει να είναι σταθερή αξία για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Το Σymposio είναι το event που θα αλλάξει τη Βαρβάκειο

Με τενόρους να συναντούν techno DJs, ξυλοπόδαρους να προσπερνούν αρπίστριες και street food κιόσκια να αχνίζουν μυρωδιές πλάι σε εκθέσεις ζωγραφικής, η γλαφυρή μπρουταλιτέ της οδού Αριστογείτονος στη Δημοτική Αγορά της Αθήνας μεταμορφώνεται στο urban σκηνικό ενός ανατρεπτικού event, που έρχεται για να μεταμορφώσει την εικόνα που έχουμε για το στομάχι της πόλης.

"Manοuka": Οινογευσιγνωσία με την Ακρόπολη "on screen"

Σφιχτά ενοποιημένο γαστρονομικό σενάριο με μοντέρνα προσέγγιση, οινικό cast με επιλεγμένες ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέρουσα μπάρα με φόντο την Ακρόπολη δίνουν τον τόνο στο rooftop εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia".

Οι πιο γνωστοί μύθοι για το ποτό

Όχι, δε φταίει εκείνο το σφηνάκι στο τέλος για το hangover σου.