
Ρίχνει στο τραπέζι νέα πιάτα και ετοιμάζει και μια Τετάρτη με ισπανική fusion κουζίνα.

Στο ρυθμό της εποχής –νιώθουμε φθινόπωρο σιγά-σιγά– η κουζίνα του «Chefi The Restaurant» λανσάρει νέα πιάτα με… ζεστό χαρακτήρα όπως π.χ. τα σπιτικά ραβιόλι με γέμιση μπολονέζ, σάλτσα μαυροδάφνης και πραλίνα μανιταριών ή το οσομπούκο χωρίς κόκαλο με πορτοκάλι, πράσινο πιπέρι και πουρέ γλυκοπατάτας. To εστιατόριο του Χαλανδρίου μάλιστα, από τις 18/10 θα ανοίγει και τα μεσημέρια της Κυριακής. Αν πάλι κλείσετε τραπέζι την ερχόμενη Τετάρτη, 21/10 το εστιατόριο του Χαλανδρίου σας επιφυλάσσει ένα Spanish fusion μενού πέντε πιάτων το οποίο συνοδεύεται με ισπανικό κρασί (€ 45 το άτομο). Με ισπανική τορτίγια με τυρί manchego και καπνιστή πάπρικα, παέγια Βαλενσιάνα με θαλασσινά κ.α.