«Chefi» σε φθινοπωρινό ρυθμό

To εστιατόριο του Χαλανδρίου ρίχνει στο τραπέζι νέα πιάτα και ετοιμάζει και μια Τετάρτη με ισπανική fusion κουζίνα.

«Chefi» σε φθινοπωρινό ρυθμό

Ρίχνει στο τραπέζι νέα πιάτα και ετοιμάζει και μια Τετάρτη με ισπανική fusion κουζίνα.

«Chefi» σε φθινοπωρινό ρυθμό - εικόνα 1

Στο ρυθμό της εποχής –νιώθουμε φθινόπωρο σιγά-σιγά– η κουζίνα του «Chefi The Restaurant» λανσάρει νέα πιάτα με… ζεστό χαρακτήρα όπως π.χ. τα σπιτικά ραβιόλι με γέμιση μπολονέζ, σάλτσα μαυροδάφνης και πραλίνα μανιταριών ή το οσομπούκο χωρίς κόκαλο με πορτοκάλι, πράσινο πιπέρι και πουρέ γλυκοπατάτας. To εστιατόριο του Χαλανδρίου μάλιστα, από τις 18/10 θα ανοίγει και τα μεσημέρια της Κυριακής. Αν πάλι κλείσετε τραπέζι την ερχόμενη Τετάρτη, 21/10 το εστιατόριο του Χαλανδρίου σας επιφυλάσσει ένα Spanish fusion μενού πέντε πιάτων το οποίο συνοδεύεται με ισπανικό κρασί (€ 45 το άτομο). Με ισπανική τορτίγια με τυρί manchego και καπνιστή πάπρικα, παέγια Βαλενσιάνα με θαλασσινά κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.