«Oceanο»: Νέο θαλασσινό concept στο Μαρούσι

Sushi, tempura και διεθνής κουζίνα ψαριών και θαλασσινών σε «ωκεάνεια» συνάντηση.

«Oceanο»: Νέο θαλασσινό concept στο Μαρούσι

Sushi, tempura και διεθνής κουζίνα ψαριών και θαλασσινών σε «ωκεάνεια» συνάντηση.

«Oceanο»: Νέο θαλασσινό concept στο Μαρούσι - εικόνα 1

Με ακτίνα γευστικής δράσης από την Ιαπωνία μέχρι τις Αμερικάνικες όχθες του Ατλαντικού έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο εβδομάδες το «Oceano Seafood & Sushi Bar» σε ένα λιτά πολυτελή χώρο στα παλιά Village Cinemas στο Μαρούσι. Νigiri, sashimi, rolls, tempura κρατούν επαρκώς το ιαπωνικό τέμπο και λειτουργούν συνδυαστικά στο μενού του καινούργιου αυτού, σύγχρονης αντίληψης και στιλ χώρου, με χτένια από τη Βόρεια Αμερική, αστακοουρές από την Κούβα, black cod από τις Βόρειες θάλασσες, με την Ελλάδα να συμβάλει στην εκλεκτική αυτή διεθνή προσέγγιση της θάλασσας με μυλοκόπι, σφυρίδα, φαγκρί και καραβίδες. Θα επανέλθουμε άμεσα με τις εντυπώσεις μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
01/12/2022

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής που τίμησε τη γαστρονομική εξέλιξη της Μεγαλονήσου

Οι Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά την Τετάρτη 23/11, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, στο ξενοδοχείο "Four Seasons" της Λεμεσού.