Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret»

Το… γνωστό «μυστικό» του «Divani Palace Acropolis» είναι ένας κήπος στα ψηλά, με ελληνικό γευστικό προφίλ.

Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret»

Το… γνωστό «μυστικό» του «Divani Palace Acropolis» είναι ένας κήπος στα ψηλά, με ελληνικό γευστικό προφίλ.

Ξανάνοιξε το «Acropolis Secret» - εικόνα 1

Είναι σε φοβερό σημείο –ιδανικό για zoom-άρισμα στην φωτισμένη Ακρόπολη– εξ ου και τραβάει ελληνικό και ξένο κοινό. Στο κλεισμένο σε ένα φυτικό κλοιό «Acropolis Secret» στο roof top του ξενοδοχείου «Divani Palace Acropolis» νιώθεις πραγματικά ότι κάθεσαι στη σκιά του Ιερού Βράχου. Στο φετινό μενού του προτείνει πιάτα με χαρακτηριστικό ελληνικό πρόσημο, όπως κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και σύγκλινο, σιουφιχτά με κρητικά λαχανικά και μυζήθρα, κεμπάπ γιαουρτλού με μέντα, ή μπαρμπούνια σαβόρο με ντοματοκεφτέδες, ενώ δεν λείπουν και αρκετές προτάσεις σε κρεατικά, από ένα χοιρινό κότσι με πατατούλες μέχρι ένα rib eye. To εστιατόριο λειτουργεί όλες τις ημέρες εκτός από Δευτέρα από τις 8 μ.μ. οπότε προλαβαίνει κανείς και το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.