Σπανιόλικο γευστικό set με τον Σπύρο Παγιατάκη

Ο γνωστός παραγωγός επιστρέφει αυτή την Πέμπτη 12/3 στο «Spollati» για ένα νέο DJ Chef –set που ξεκινάει από νωρίς, με ιβηρική κατεύθυνση αυτή τη φορά.

Σπανιόλικο γευστικό set με τον Σπύρο Παγιατάκη

Ο γνωστός παραγωγός επιστρέφει αυτή την Πέμπτη 12/3 στο «Spollati» για ένα νέο DJ Chef –set που ξεκινάει από νωρίς, με ιβηρική κατεύθυνση αυτή τη φορά.

Σπανιόλικο γευστικό set με τον Σπύρο Παγιατάκη - εικόνα 1

Είναι η τρίτη φορά που ο μουσικός παραγωγός και food blogger Σπύρος Παγιατάκης αναλαμβάνει τα dexx της κουζίνας του café-bar-restaurant της πλατείας Αγίας Ειρήνης. Έχοντας νωρίτερα κινηθεί σε ιταλικά και αμερικάνικα γευστικά μονοπάτια, επιστρέφει με ένα νέο μενού με σπανιόλικο ταμπεραμέντο για ένα ακόμη after office event αυτή την Πέμπτη 12/3. Αυτή τη φορά το μενού του ξεκινάει με κρεμμυδόσουπα με αμύγδαλα, και συνεχίζει με τορτίγια με πατάτες, ρολά με τσορίθο, παέγια με κοτόπουλο και τόρτα ντε Σαντιάγο. Ξεκινάει στις 5 μ.μ. Όσοι πιστοί…

Περισσότερες πληροφορίες

Barrus

Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/10/2025

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.