Επιστρέφει το «Hard Rock Café»

Ηard rock δονήσεις δυο βήματα από την Ακρόπολη: το «Hard Rock Café» ανοίγει στις αρχές του Απρίλη τις πόρτες του σε ένα ατμοσφαιρικό κτίριο 900 τετραγωνικών στο Μοναστηράκι.

Επιστρέφει το «Hard Rock Café»

Ηard rock δονήσεις δυο βήματα από την Ακρόπολη: το «Hard Rock Café» ανοίγει στις αρχές του Απρίλη τις πόρτες του σε ένα ατμοσφαιρικό διώροφο κτίριο 900 τετραγωνικών στο Μοναστηράκι (Αδριανού 52), με εσωτερική αυλή και ταράτσα, κι αυτήν τη φορά τελεί υπό τη διοίκηση της Hard Rock Café International. Με την επαναφορά να έχει τη στάμπα της μητρικής εταιρείας, όπως επισήμανε ο David Pellow (VPO για την Ευρώπη), η πρώτη επαφή με το πνεύμα του «Ηard Rock Cafe» θα γίνει με το Rock Shop και τα memorabilia του μέσα στον Απρίλιο, θα ακολουθήσει, το καλοκαίρι, το μπαρ, ενώ το τρίτο κομμάτι, αυτό του εστιατορίου, με το γνωστό αμερικάνικο ρεπερτόριο, έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ανάμεσα στα άλλα, αναμείνατε και live από την εγχώρια (και όχι μόνο) μουσική σκηνή. Η μουσική άλλωστε είναι στο DNA του.

photo credit: Studio Panoulis

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.