To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό

Ένας πολυσυλλεκτικός, casual, all-day χώρος πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων με σύγχρονο χαρακτήρα.

To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό

Ένας πολυσυλλεκτικός, casual, all-day χώρος πάνω στη Λεωφόρο Μεσογείων με σύγχρονο χαρακτήρα.

To «Κουκουνάρι» στο Χολαργό - εικόνα 1

Το «Κουκουνάρι» είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου για τους κατοίκους του Χολαργού. Παράλληλα είναι και ένα από τα ελάχιστα εστιατόρια που φιλοξενεί η Λεωφ. Μεσογείων, το οποίο ξεφεύγει από τη λογική του πολυσυλλεκτικού και του casual all day. Το περιβάλλον εσωτερικά είναι φωτεινό και ευχάριστο με μια μεγάλη τζαμαρία που βλέπει στη Μεσογείων αλλά χωρίς ο θόρυβος της λεωφόρου να ενοχλεί τους θαμώνες. Σε ό,τι αφορά το menu η πρώτη εικόνα είναι ελκυστική. Η σχάρα με μια επαρκείς προτάσεις κρεατικών σε συνδυασμό με σαλάτες μπορεί από μόνη της να καλύψει τις απαιτήσεις του πελάτη. Παράλληλα και σε επίπεδο ορεκτικών η παλέτα των γεύσεων διακρίνεται για την ευρύτητα των πιάτων που προτείνει – βρήκα ενδιαφέροντα τα τσιγαριστά άγρια χόρτα και το σαγανάκι με ταλαγάνι και φύλλο κανταΐφι. Η εικόνα συμπληρώνεται από ένα μικρό αριθμό πιο σύνθετων κυρίως όπως το κοκοράκι φρικασέ με άγρια χόρτα σπανάκι και μυρώνια ή το χοιρινό ρολό πανσέτας με πέστο αρωματικών, σάλτσα σόγιας, καραμέλα και δαμάσκηνα. Ενδιαφέρουσα είναι και η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το αργοψημένο στη γάστρα για οκτώ ώρες χοιρινό κότσι. Για φίλους των επιδορπίων τόσο το πολίτικο εκμέκ με παγωτό καϊμάκι όσο και η μους σοκολάτας είναι δύο καλές προτάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Κουκουνάρι

Λεωφ. Μεσογείων 262, Χολαργός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι θα τρώμε στο ολοκαίνουριο "Garum", Χρήστο Γλωσσίδη;

Ο executive chef των "Feedeλ" εγκαινιάζει το πρώτο προσωπικό του εστιατορικό εγχείρημα, ένα ασιατικό – ελληνικό fusion στεγασμένο σε ατμοσφαιρικό νεοκλασσικό του Μετς, με τις ζυμώσεις σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.