
Γλυκό αγαπημένο κι ελαφρώς ρετρό, που επιστρέφει και (ξανα)αγαπιέται. Το πετύχαμε σε τρία εστιατόρια και αναμεταδίδουμε.

Αγοραστός Kebab
Ωραιότατο το αρμενοβίλ του Δημήτρη Αγοραστού στο εστιατόριό του στο Χαλάνδρι. Έρχεται σε ποτηράκι παγωτού, με τα κροκάν του και χειροποίητο σιρόπι καραμέλας και κάνει θραύση.

Μαγικές Κατσαρόλες
Στον καινούργιο τους κατάλογο έχουν προσθέσει και αρμενοβίλ. Παγωτό κρέμα με καραμελωμένα αμύγδαλα, σπασμένη μαρέγκα, τριμμένη κουβερτούρα και φρέσκια σαντιγί. Υπερπαραγωγή…

Kuzina
Και ο Άρης Τσανακλίδης στο ρυθμό του πλούσιου θεσσαλονικιού επιδορπίου με τη νοσταλγική αύρα. Κλασικό, δροσερό, κάνει ωραίο φινάλε δείπνου απέναντι από το ναό του Ηφαίστου στο Θησείο.