Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας

Mόλις άνοιξε και μπαίνει στο… ψητό με Limousin, Black Angus, Cobe Beef, κράτινο σούσι και walk in κάβα. Μάλιστα, αυτό το πολύ-κρεοπωλείο ετοιμάζει κι άλλα.

Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας

Mόλις άνοιξε και μπαίνει στο… ψητό με Limousin, Black Angus, Cobe Beef, κράτινο σούσι και walk in κάβα. Μάλιστα, αυτό το πολύ-κρεοπωλείο ετοιμάζει κι άλλα.

Drakoulis meat Open Project: Και του πουλιού το…κρέας - εικόνα 1

Στο ολοκαίνουργιο κρεοπωλείο Drakoulis meat Open Project (άνοιξε στις 11/9) θα πρέπει να πάτε και ο βασικός λόγος είναι ότι θα προμηθευτείτε πολύ καλό κρέας, από όποιο είδος τραβάει η καρδιά σας -και η τσέπη σας. Συγχρόνως, θα διαπιστώσετε τι σημαίνει κρεοπωλείο-deli (όχι κρεοπωλείο και deli) και θα θαυμάσετε ένα χώρο που θυμίζει περισσότερο ατμοσφαιρικό μπαρ (συμπεριλαμβανομένης της μουσικής). Ο Στράτος Δρακούλης, με την εμπειρία από το πατρικό μαγαζί στη Ν. Σμύρνη που λειτουργεί από το 1965 και με οδηγό το μεράκι και την αισθητική του, έστησε ένα κρεοπωλείο που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί, ένα "open project", όπως το ονομάζει, στο οποίο θαυμάζετε το κρέας που θα αγοράσετε σε αριστοτεχνικά φωτισμένες βιτρίνες, απολαμβάνετε σωστές κοπές, σας συμβουλεύουν για το μαγείρεμα. Θα βρείτε από χοιρινά από τον Πισσώνα και βουβάλι από την Κερκίνη μέχρι μοσχαράκι Limousin, rib eye Ουρουγουάης, black angus, iberico (σε όποιο κομμάτι θέλετε) και, φυσικά, Japan cobe, (για να αναφέρουμε μερικά μόνο), όλα από επιλεγμένους παραγωγούς με την καλύτερη ποιότητα και πιστοποιημένα γνήσια ζώα. Θα βρείτε και μια πλούσια σειρά από πρωτότυπα μαριναρισμένα, έτοιμα για ψήσιμο κρεατικά, που ετοιμάζονται καθημερινά στην open κουζίνα, όπως και το… σούσι από κρέας. Τέλος, (ή περίπου) θα κατεβείτε στο υπόγειο για να ρίξετε μια ματιά στην walk in κάβα, που μόλις ολοκληρωθεί θα περιλαμβάνει 130 ετικέτες από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα και να αναζητήσετε το κρασί ή τη μπίρα που θα συνοδέψει το φαγητό σας. Το μοναστηριακό τραπέζι που στέκει μεγαλόπρεπα εκεί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει πολλά γευσιγνωστικά -και όχι μόνο- events… Δεν είναι όλα. Θα επανέλθουμε με νόστιμες, ζουμερές λεπτομέρειες γι αυτό τον ναό του κρέατος στην Αθήνα. (shop on line, καινοτόμες υπηρεσίες, αποστολή παντού κλπ).

Βασ. Παύλου 103, Βούλα τηλ. 2108955655 .

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το "Peggy Sue" μεγάλωσε- και σε υποδέχεται με το signature brunch του στο Θησείο

Το νέο brunch στέκι που φτιάχτηκε για να αγαπηθεί όσο και το δημοφιλές αδερφάκι του στη Νέα Σμύρνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/07/2025

To Symposio at Ark ήταν και πάλι ένα πρωτοπόρο φεστιβάλ γεύσης

Το επιτυχημένο Symposio at Ark κατέβασε τη φετινή αυλαία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μετά από 10 μοναδικές γευστικές παραστάσεις που σύστησαν στο αθηναϊκό κοινό κορυφαίους σεφ της περιφέρειας και την τοπική κουζίνα τους.

Ronin Athens

Το ιαπωνικό της πλατείας Δεξαμενής αλλάζει πόστο για το καλοκαίρι και διατηρώντας ανέπαφη την ποιοτική (ωμοφαγική και μη) πρότασή του, σκαρφαλώνει πιο ψηλά στον Λυκαβηττό, για να απλώσει τα τραπέζια του σε δροσερή ταράτσα, με τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Pastéis de Pangrati και άλλες εκπλήξεις σε έναν cool αθηναϊκό φούρνο

Στο Παγκράτι παίζουν εκλεκτές και πρωτότυπες λιχουδιές.

Το Iώdio σαλπάρει για Μύκονο

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κολωνακίου θα σερβίρει από τις 18 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου στο Νησί των Ανέμων και το Belvedere Hotel.

Stirring Stars: Κορυφαίοι σεφ δημιουργούν στο Μandarin Oriental,Costa Navarino

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας στην Ελλάδα, με το βραβευμένο The Private Kitchen και τη σειρά εκδηλώσεων Stirring Stars να φέρνουν κορυφαίους σεφ και οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο στον Μεσσηνιακό κόλπο.