Ο λόγος στο «Kreas»

Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια και πικάνιες.

Ο λόγος στο «Kreas»

Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων (του 1937) στην οδό Δημοφώντος, μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια λαιμού, prime ribs και πικάνιες. Αμερικάνικα και ισπανικά κρέατα ψήνονται σε φούρνο josper σε αυτό το πρωτεϊνούχο στέκι, το όνομα του οποίου –«Το Kreas»– μαρτυράει από την αρχή τις προθέσεις του. Μπορεί το ένστικτο της κρεατοφαγίας να μετράει αιώνες, ο χώρος όμως είναι πολύ σύγχρονος, βιομηχανικής αισθητικής, με καλόγουστες λεπτομέρειες. Και από τη στιγμή που διάλεξε το καλοκαίρι για να κάνει ντεμπούτο, έχει ήδη έτοιμα ταράτσα και αυλή. Περισσότερα μόλις το γνωρίσουμε καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες

To Kreas

Δημοφώντος 96, Πετράλωνα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.