
Σε ένα παλιό σπίτι των Πετραλώνων (του 1937) στην οδό Δημοφώντος, μετακόμισαν μπιφτέκια, χάμπουργκερ, χοιρινά φιλετάκια λαιμού, prime ribs και πικάνιες. Αμερικάνικα και ισπανικά κρέατα ψήνονται σε φούρνο josper σε αυτό το πρωτεϊνούχο στέκι, το όνομα του οποίου –«Το Kreas»– μαρτυράει από την αρχή τις προθέσεις του. Μπορεί το ένστικτο της κρεατοφαγίας να μετράει αιώνες, ο χώρος όμως είναι πολύ σύγχρονος, βιομηχανικής αισθητικής, με καλόγουστες λεπτομέρειες. Και από τη στιγμή που διάλεξε το καλοκαίρι για να κάνει ντεμπούτο, έχει ήδη έτοιμα ταράτσα και αυλή. Περισσότερα μόλις το γνωρίσουμε καλύτερα.