
Food Show
Είναι ωραίο να βλέπεις ένα ιστορικό εστιατόριο να μη σταματά να κάνει πρωτότυπες κινήσεις και να γεμίζει κόσμο σε πείσμα των trend αλλά και της παραλίας, που το καλοκαίρι έχει την τιμητική της.

Βρέθηκα στον πανέμορφο κήπο του «Far East» της Κηφισιάς πριν από μερικές ημέρες, μια Δευτέρα βράδυ, και με εξέπληξε ευχάριστα που τον βρήκα γεμάτο (και μάλιστα με αρκετά νέο κόσμο) παρ’ όλο που οι εποχές που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες.
Βέβαια, το «Far East» δεν έχει μείνει άπραγο σε αυτόν το δύσκολο καιρό που περνάμε. Διατηρεί την υψηλή ποιότητα του φαγητού, έχοντας ταυτόχρονα λογικέψει τις τιμές του. Όμως αυτό που εγώ χάρηκα εκείνο το βράδυ είναι ότι παρακολούθησα τα πιάτα που παρήγγειλα να ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια μου. Χάρη σε ένα side cooking table, ο σεφ ετοιμάζει με έμπειρες κινήσεις, στο wok, ό,τι του παραγγείλετε. Χαζεύοντας το θέαμα η όρεξη ανοίγει, η κινέζικη κουζίνα αποκαλύπτει κάποια από τα μυστικά της και η βραδιά αποκτά έξτρα ενδιαφέρον. Δοκίμασα διάφορα ωραία πιάτα, θα μείνω όμως στο ζουμερό και ιδανικά πικάντικο κοτόπουλο με τσίλι, ενώ αξίζει αναφορά και το καλοφτιαγμένο σούσι, που εγώ δοκίμασα για πρώτη φορά στο «Far East».
Πάνος Δεληγιάννηςpdeligiannis@athinorama.gr INFO
FAR EAST, Δηληγιάννη 54, Κηφισιά, 2106233140-4.