Γκαλερί... κρεατερί

Δημοσθένους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Περιστέρι, η «Γκαλερί του μεζέ» ανεβάζει τα στάνταρντ της αισθητικής της νεο-ταβέρνας με καντάρια φορτωμένα...

Γκαλερί... κρεατερί

Δημοσθένους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Περιστέρι, η «Γκαλερί του μεζέ» ανεβάζει τα στάνταρντ της αισθητικής της νεο-ταβέρνας με καντάρια φορτωμένα υλικά και χαριτωμένα φλοράλ μοτίβα και πίνακες που αντλούν την έμπνευσή τους από τα ελληνικά προϊόντα. Πέρα από τους μεζέδες και τα μαγειρευτά, πλέον η γευστική συλλογή περιλαμβάνει κι έργα… χασαποταβέρνας: τα σαββατοκύριακα (μετά την περίοδο της νηστείας και τις Παρασκευές) εδώ θα βρείτε χοιρινό γύρο, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, γουρουνάκι γάλακτος, κότσι χοιρινό και μοσχαρίσιο, γεμιστό με πιπεριές. Τα κρέατα έρχονται από επιλεγμένες φάρμες της Καρδίτσας, των Σερρών και του Τιρνάβου. Εκτός από τη σούβλα παίζει δυνατά και η σχάρα, με καπνιστό ψαρονέφρι από τη Βοιωτία, μοσχαρίσιο λουκάνικο από το Αίγιο και τηγανιά αγριογούρουνου από τη Θεσσαλία. Κρεατο-φιέστα κανονική.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.