
Δημοσθένους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Περιστέρι, η «Γκαλερί του μεζέ» ανεβάζει τα στάνταρντ της αισθητικής της νεο-ταβέρνας με καντάρια φορτωμένα υλικά και χαριτωμένα φλοράλ μοτίβα και πίνακες που αντλούν την έμπνευσή τους από τα ελληνικά προϊόντα. Πέρα από τους μεζέδες και τα μαγειρευτά, πλέον η γευστική συλλογή περιλαμβάνει κι έργα… χασαποταβέρνας: τα σαββατοκύριακα (μετά την περίοδο της νηστείας και τις Παρασκευές) εδώ θα βρείτε χοιρινό γύρο, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, γουρουνάκι γάλακτος, κότσι χοιρινό και μοσχαρίσιο, γεμιστό με πιπεριές. Τα κρέατα έρχονται από επιλεγμένες φάρμες της Καρδίτσας, των Σερρών και του Τιρνάβου. Εκτός από τη σούβλα παίζει δυνατά και η σχάρα, με καπνιστό ψαρονέφρι από τη Βοιωτία, μοσχαρίσιο λουκάνικο από το Αίγιο και τηγανιά αγριογούρουνου από τη Θεσσαλία. Κρεατο-φιέστα κανονική.