To... Βήτα παίρνει άλφα;

Ο Αλέξανδρος και ο Κώστας έφτιαξαν ένα όμορφο εστιατόριο στο Χαϊδάρι, ζεστό και φιλόξενο. Μιξάροντας ένα φωτεινό χώρο με κρεμ...

To... Βήτα παίρνει άλφα;

Ο Αλέξανδρος και ο Κώστας έφτιαξαν ένα όμορφο εστιατόριο στο Χαϊδάρι, ζεστό και φιλόξενο. Μιξάροντας ένα φωτεινό χώρο με κρεμ έπιπλα «εξοχής», πολύχρωμα μοτίβα στα σουπλά και στον τοίχο, γλαστράκια για λίγο πράσινο, μια χαριτωμένη συλλογή από ρολόγια και μπόλικη καλή διάθεση, εγένετο το «Βήτα»! Αν αναρωτιέστε για την επιλογή του γράμματος-όνομα, πίσω του κρύβονται μια Βάσω και μια Βάνα. Η κουζίνα προτείνει γεύσεις στεριάς και θάλασσας σε ποικιλία, οπότε αναλόγως διάθεσης διαλέγεις ας πούμε μια μακαρονάδα του Αιγαίου ή μια σπαλομπριζόλα με τσιγαριστές πατάτες. Τώρα, αν το «Βήτα» παίρνει σε σύνολο άλφα, αυτό θα το ανακαλύψετε επιτόπου. Εμείς πάντως θα σας έχουμε πλήρη αναμετάδοση σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.