Μια Pizza με Dirty διάθεση

Στο χώρο του ιστορικού «Mezzo Mezzo», στη Συγγρού, ο Νίκος και ο Γιώργος Γιγουρτάκης, γιοι του Τάκη Γιγουρτάκη, στην πρώτη...

Μια Pizza με Dirty διάθεση

Στο χώρο του ιστορικού «Mezzo Mezzo», στη Συγγρού, ο Νίκος και ο Γιώργος Γιγουρτάκης, γιοι του Τάκη Γιγουρτάκη, στην πρώτη επιχειρηματική τους προσπάθεια δημιουργούν το «Dirty Pizza», ένα club-restaurant που συνδυάζει ιταλικές γεύσεις, live μουσική (από τον Γιώργο Αξά και την ορχήστρα του), DJ και stand up comedy από τη Βάνα Μπάρμπα, βασισμένο στο έργο της Eve Ensler «Αιδοίου Μονόλογοι». Εκτός του ότι θα πλαισιώνεται από γνωστά ονόματα, όπως η Δωροθέα Μερκούρη, η Χριστίνα Παππά, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Μιχάλης Ανθής και η Κατερίνα Ζαρίφη, σημειώστε και τη συμμετοχή της transexual Καρλότα. Ακόμη μία ανατρεπτική πινελιά στην ήδη τολμηρή παράσταση που ξεκινάει στις 19 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.