Ένα εστιατόριο με... καλή «Stoffa» στην Κηφισιά

O Σπύρος Τσαλαβούτας (βλ. «Sixx» στo Κολωνάκι) εδώ και λίγες μέρες μπήκε επισήμως σε  εστιατορικές περιπέτειες. Μαζί με τον Γιάννη...

Ένα εστιατόριο με... καλή «Stoffa» στην Κηφισιά

O Σπύρος Τσαλαβούτας (βλ. «Sixx» στo Κολωνάκι) εδώ και λίγες μέρες μπήκε επισήμως σε εστιατορικές περιπέτειες. Μαζί με τον Γιάννη Καγιούλη (βλ. «H.o.p.e.» στην Κηφισιά) έστησαν στο χώρο όπου βρίσκαμε παλιότερα το κηφισιώτικο «Μπέρδεμα», ένα όμορφο, φωτεινό ρεστοράν με ποπ πινελιές, χαρούμενα χρώματα, ρετρό αντικείμενα και ζεστό φωτισμό. Η κουζίνα του «Stoffa», που όντως έχει και στόφα (μαγειρική εννοούμε) συνδυάζει ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία. Η πίσω αυλή από ό,τι μαθαίνω έχει ήδη διαμορφωθεί και πανσετάκια με μέλι και ρακί, σιουφιχτά με λαχανικά και ξινομυζήθρα, σπαλομπριζόλες, ταλιάτες και πίτσες -γιατί έχουν και πίτσες- ετοιμάζονται για έξω. Τα σαββατοκύριακα ανοίγουν και το μεσημέρι, όποτε με μια λιακάδα…

Βασ. Αμαλίας 20, Κηφισιά, 2108013853

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.