Ο pastry chef Παναγιώτης Πολυχρόνης δημιούργησε ένα πρωτότυπο dessert & wine restaurant στην καρδιά της πόλης. Από τη μαύρη σοκολάτα με παντζάρι,...
Ένα εστιατόριο γλυκού με τη σφραγίδα του boutique ξενοδοχείου «The Zillers». Μπορείς να προμηθευτείς γλυκά για το σπίτι, να γευματίσεις αλά καρτ, αλλά...
«Κομφεταρία-πιτασερί» με brunch, το οποίο προσφέρει κλασικές επιλογές όπως avocado toast και κρουασάν με scrambled eggs στην πιο ποιοτική εκδοχή τους...
Το αδερφάκι του πολυβραβευμένου μπαρ «Baba Au Rum», που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι ένα σύγχρονο καφέ-ζαχαροπλαστείο αλλά και φυτοπωλείο. Τα...