Στο εστιατόριο του στο Παγκράτι, ο Άνταμ Κοντοβάς αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας...
Σε έναν φωτεινό και «ανοιχτό» χώρο που χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες τζαμαρίες, την εντυπωσιακή σκάλα, την ανοιχτή κουζίνα και τη μίνιμαλ διακόσμηση,...
Η ανοιχτή κουζίνα με τον σεφ και την μπριγάδα του επί το έργον σε υποδέχονται, με το που διαβαίνεις το κατώφλι του δίπατου νεοκλασικού του...
Στο ίδιο νεοκλασικό του Παγκρατίου από το οποίο ξεκίνησε πριν 28 χρόνια, η Σπονδή είναι σταθερά ένα κλασάτο fine dining εστιατόριο με εμφανές γαλλικό...
Ζεστό εστιατόριο ανάμεσα σε μπιστρό και τρατορία, με απροσποίητα φιλόξενο χώρο και ρετρό έπιπλα. Ειδίκευση στο πιο value for money entrecôte της...