Προσεγμένο και ζεστό εσωτερικό, νόστιμη κουζίνα με ευρωπαϊκές επιρροές και μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που δε γνωρίζει σύνορα.
Μεγάλες τζαμαρίες με θέα στην πλατεία και λιτό ντεκόρ με στοιχεία ξύλου για το uptempo γιαπωνέζικο resto-bar. Στο μενού πολλά signature και κλασικά...
Μοντέρνο εστιατόριο με μητροπολιτικό στιλ –το ντεκόρ έχει επιμεληθεί η Άννα Ξυλούρη. Στο μενού αρκετές επιλογές σε πίτσα, ζυμαρικά και ριζότο, κρέας...
All day σκηνικό με ιταλικό πρόσημο στο κομψό εστιατόριο του Γιώργου Παπακώστα στην Πλατεία Νυμφών. Breakfast, aperitivo, κοκτέιλ, ωραίες πίτσες και...
Νοτιοαμερικάνικη κουζίνα με στοιχεία fusion, σεβίτσε, ταρτάρ, σούσι, και taco μπωλ με ωμά ψάρια. Εκλεκτική κρεοφαγία με βραζιλιάνικες και μη κοπές, σε...
Γαλλικό μπιστρό με σύγχρονο αθηναϊκό twist και έξυπνες προσαρμογές σε κλασικά πιάτα, από τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο, σε έναν feelgood χώρο.
Ιταλική κουζίνα με τη ματιά του Πάνου Ιωαννίδη, κεντημένη με Ελλάδα και λίγη Ανατολή, σε έναν όμορφο χώρο, που βάζει τον κήπο μέσα στη σάλα. Σπέσιαλ...
Sushibar σε συσκευασία τσέπης, με τραπεζάκια έξω, αλλά και 12 stools γύρω από την κεντρική μπάρα, όπου ο Αντώνης Δρακουλαράκος (με θητεία και...
Μια ιδιαίτερα κομψή, πολυτελής κηφισιώτικη τρατορία διακοσμημένη με κλασικές αναφορές –από την όμορφη μπάρα στα γύψινα στοιχεία και στους πολυελαίους...
Ανοιχτόκαρδο εστιατόριο με μοντέρνα σάλα, ξυλόφουρνο και κλασικές ιταλικές σπεσιαλιτέ που βγαίνουν στο πάσο της ανοιχτής κουζίνας διά χειρός του...
Ο σεφ-πατρόν Δημήτρης Αφεντάκης στήνει ένα μεξικάνικο εστιατόριο, που τοποθετεί την κουζίνα της Οαχάκα στο επίκεντρο και ποντάρει στην ποιοτική πρώτη...
Κολωνακιώτικο φωτεινό στέκι για πίτσα, πάστα και θαλασσινά.
Aλέγρος πολυχώρος γεύσης και διασκέδασης στο Νέο Ψυχικό, με chic fun χαρακτήρα και high end εσωτερικό. Μενού υπό την επιμέλεια του σεφ Δημήτρη...
All-day εστιατόριο στο σημείο της ιστορικής «Ράμπας», με γαλλικής κατεύθυνσης φυσιογνωμία και πιάτα υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Σταμούδη. Κομψός...
All day ιταλικό στην καρδιά της πιάτσας του Ν. Ψυχικού. Η δράση ξεκινάει από το πρωί, με καφέ και brunch, και συνεχίζεται με πίτσα στον ξυλόφουρνο...
Μπιστρό που δένει την παρισινή αύρα με τις χιώτικες καταβολές του σεφ και ιδιοκτήτη Παντελή Μηνιώτη σε έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό. Ενδιαφέρουσα...
Το εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου είναι πολύ όμορφο και βλέπει την Ιταλία με άλλο μάτι. Νεωτερισμοί με burrata και ντελικάτο ροδάκινο σε σιρόπι,...
Tρατορία με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη («Malconi's»). Αγαπά την πίτσα και την πάστα.
Το βόρειο αδερφάκι του κολωνακιώτικου «Brunello» απλώνεται σε έναν μεγάλο και άνετο χώρο με all day διάθεση στο Παλαιό Ψυχικό. Κατά το ήμισυ είναι ένα...