Ένα από τα πιο φρέσκα κρεατοφαγικά κόνσεπτ της πόλης εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού σε ένα ιστορικό κτίσμα της Γλυφάδας που...
Πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον πρώην head chef του «Nusr-Et» σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc, ο οποίος τοποθετεί στο επίκεντρο του γευστικού...
Εντυπωσιακή σάλα με τη θερμή πολυτέλεια του ξύλου, έναν πελώριο πολυέλαιο στην είσοδο και διάχυτο μητροπολιτικό αέρα στην πάλαι ποτέ Στοά Απότσου,...
Eνδιαφέρον σενάριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο ξεδιπλώνεται με αντικριστιέρες ειδικής κατασκευής, ξυλόφουρνο, ωριμαντήρια και πολλές...
Steakhouse premium αισθητικής, από νόστιμες μπριζόλες μέχρι ψητά παϊδάκια, κάνει focus στο καλό κρέας, με τη γευστική σφραγίδα του σεφ Πρόδρομου...
Fine comfort εστιατόριο για κρέας στο Μικρολίμανο. Ο σεφ Γιώργος Τσούλης χρησιμοποιεί ως κινητήρια δύναμη το κάρβουνο και την ανοιχτή φωτιά, με...
Steak house με βιομηχανικό στιλ, μεγάλο γευστικό ρεπερτόριο και το ψυγείο ωρίμανσης με τα καλούδια του στο κέντρο της σάλας. Μεγάλη κρεατική γκάμα,...