Κάπου ανάμεσα σε παραδοσιακή ψησταριά και κλασική ταβέρνα, με την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη. Οικείες γεύσεις σε ανοιχτόκαρδο...
Έχει την τύχη να στεγάζεται σε ένα διατηρητέο διώροφο νεοκλασικό και να έχει θέα από το «μπαλκόνι» του τελευταίου ορόφου, που διαθέτει κι ένα μικρό...
Στο χώρο ενός παλιού βουλκανιζατέρ, στο Κουκάκι, στήνεται ένα industrial chic μπαρ-εστιατόριο, με σαφείς αναφορές στον πρότερο βίο του...
Σε όμορφο νεοκλασικό του Κουκακίου, όπου πρωταγωνιστεί η αεράτη βεράντα, αλλά και η μικρή μέσα σάλα με τα καμπύλα stools, ο Έλβι Δημήτρης Ζύμπα...
Μοντέρνο all day στέκι με δροσερό urban χαρακτήρα, προσεγμένο καφέ και μενού που προδιαθέτει για ολοήμερο brunch με αβγομαγειρέματα, pancakes και...
Μικρό και άνετο wine bar με focus στα φυσικά κρασιά. Πλαισιώνεις με ναπολιτάνικη πίτσα από ζυμάρι 48ωρης ωρίμανσης.
Αίσθηση και χαρακτήρα από μοντέρνο μητροπολιτικό μπιστρό και σαφείς arty αναφορές στο δημοφιλές εστιατόριο του φιλότεχνου Φίλιππου Τσαγκρίδη, που...
Mε ιστορία από το 1988, κι ένα πορτφόλιο υλικών πλουσιότατο, αυτό το σαντουιτσάδικο με την ρετρό περιβολή υπήρξε μπροστά από την εποχή του και...
Μοντέρνο ψητοπωλείο με πάντοτε ζουμερά κρέατα. Μεγάλη ποικιλία σε καλαμάκια όπως χοιρινό, κοτόπουλο, κεμπάπ, ακόμα και αρνί ή μοσχάρι αλλά και...
Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία...
Σχετικά μικρό, ζεστό wine bar, με βασικό υλικό το ξύλο και μια walk-in κάβα στο επίκεντρο, που αριθμεί περίπου 400 ετικέτες. Με το ποτήρι 40-50...
Καλοφτιαγμένες γαστρονομικές προτάσεις, μίνιμαλ και καλαίσθητο περιβάλλον με φόντο την Ακρόπολη, δίνουν τον τόνο στο all-day restaurant-bar του...
Cozy spot στο Κουκάκι που σερβίρει αποκλειστικά γλυκές και αλμυρές τάρτες με σπεσιαλιτέ την πάστα φλόρα.
Το λιλιπούτειο μαγαζί φτιάχνει καφέ, φρέσκους χυμούς ή smoothies και οικονομικό vegan/vegan raw φαγητό δρόμου (σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες χωρίς...
Χώρος με παιχνιδιάρικο design σε λογική diner, uptempo μουσική και κατακόκκινες αποχρώσεις, που σκαρφάλωσε στο παλμαρέ της alternative μαγειρικής...
Αναβίωση της εξευγενισμένης αστικής ταβέρνας από τη δεκαετία του 1950 και μετά, σε έναν πανέμορφο χώρο που έχει την υπογραφή του σημαντικού...
Είναι μόλις 16 θέσεων, βαμμένο σε παλ ροζ και γαλάζιο, με φλοράλ ταπετσαρίες και memorabilia από ταξίδια στην Ταϊλάνδη. Μικρά πιάτα (dumplings, won...