Συνδυάζει τη σοφία της κρεατοφαγικής παράδοσης με τον ανανεωτικό αέρα μιας φρέσκιας ματιάς. Το steak house σε υποδέχεται σε ένα χώρο με όμορφο ντιζάιν...
Διαλέγεις ανάμεσα σε premium ράτσες, κοπές και σιτέματα, από τον κατάλογο και τα ψυγεία, και συνοδεύεις το κρέας σου με κρασιά του διεθνούς αμπελώνα....
Το αθηναϊκό μέλος της premium κρεατοφαγικής οικογένειας που δημιούργησε ο χαρισματικός entrepreneur Riccardo Giraudi με αφετηρία το κοσμοπολίτικο...
Το «Basegrill» του Περιστερίου αποκτά αδερφάκι, πιάνοντας πόστο σε σημείο-κλειδί της Γλυφάδας. Industrial αισθητική με μπιστρονομική οικειότητα, συν...
Ένα από τα πιο φρέσκα κρεατοφαγικά κόνσεπτ της πόλης εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού σε ένα ιστορικό κτίσμα της Γλυφάδας που...
Πληθωρικό κρεατοφαγικό concept από τον πρώην head chef του «Nusr-Et» σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc, ο οποίος τοποθετεί στο επίκεντρο του γευστικού...
Η κλασική ελληνική ψησταριά προσαρμοσμένη στο σήμερα, σε έναν μοντέρνο χώρο.
Η κρεατοταβέρνα του Άρη Βεζενέ δημιουργεί ένα ξεχωριστό και πολύ ατμοσφαιρικό σκηνικό, έτσι όπως απλώνεται στους ισόγειους χώρους μιας παλιάς στοάς...
Κοτόπουλα, πάπιες, γουρουνόπουλα αργογυρίζουν στη ροτισερί, σε περιβάλλον που έχει κάτι από κρεοπωλείο και κάτι από tattoo shop, καθώς αρκετά στοιχεία...
Εντυπωσιακή σάλα με τη θερμή πολυτέλεια του ξύλου, έναν πελώριο πολυέλαιο στην είσοδο και διάχυτο μητροπολιτικό αέρα στην πάλαι ποτέ Στοά Απότσου,...
Κρεατογνωσία ποιότητας σε πλούσιες μερίδες, σωστό σίτεμα και τεχνική στο ψήσιμο σε μια εξελιγμένη ψησταριά με αστική αισθητική που συν τοις άλλοις...
Eνδιαφέρον σενάριο για τους λάτρεις του κρέατος, το οποίο ξεδιπλώνεται με αντικριστιέρες ειδικής κατασκευής, ξυλόφουρνο, ωριμαντήρια και πολλές...
Το κομψό smokehouse του Κολωνακίου μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι από την παλιά του τοποθεσία, στον όμορφο πεζόδρομο της Δελφών. Και εδώ εξακολουθεί να...
Φιλικό, με μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση και την κουζίνα, πιάτα οικεία, comfort λογικής και επιλεγμένες κοπές ψημένες μαστόρικα στη σχάρα.
Steakhouse premium αισθητικής, από νόστιμες μπριζόλες μέχρι ψητά παϊδάκια, κάνει focus στο καλό κρέας, με τη γευστική σφραγίδα του σεφ Πρόδρομου...
Πόστο καλαίσθητο, που εστιάζει στη δυναμική της σχάρας, με κρεατική γκάμα που περιλαμβάνει οικείες και επιλεγμένες, πιο στιβαρές προτάσεις.
Η δημοφιλής rotisserie του κέντρου πιάνει πόστο και στο Golden Hall. Όμορφα ξύλινα τραπέζια και ένα μπαρ, περιτριγυρισμένα από κόκκινο μάρμαρο και...
Μπέργκερ, spare ribs, μπριζόλες με νοτιοαφρικάνικα μπαχαρικά, επίσης νοτιοαφρικάνικα λουκάνικα – παλιότερα η οικογένεια ζούσε στο Γιοχάνεσμπουργκ– και...
Η τέχνη του BBQ έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το κρεατοφαγικό πόστο που καπνίζει αποκλειστικά αμερικάνικα Βlack Αngus με τη μέθοδο «low and slow» για 15...
Fine comfort εστιατόριο για κρέας στο Μικρολίμανο. Ο σεφ Γιώργος Τσούλης χρησιμοποιεί ως κινητήρια δύναμη το κάρβουνο και την ανοιχτή φωτιά, με...
Ο χώρος της διάσημης κρεατερί του Περιστερίου είναι ατμοσφαιρικός και ζεστός, σαν αστικό μπιστρό, ενώ η κουζίνα και το προσωπικό παίζουν στα δάχτυλα...
Αυτό το εστιατόριο άναψε φούρνο Josper κι έβαλε τα Πετράλωνα σε ρυθμό κρεατοφαγίας. Με βιομηχανική διακόσμηση στο κάτω κομμάτι του και μια ταράτσα με...
Steak house με βιομηχανικό στιλ, μεγάλο γευστικό ρεπερτόριο και το ψυγείο ωρίμανσης με τα καλούδια του στο κέντρο της σάλας. Μεγάλη κρεατική γκάμα,...
O Άλσι Σινανάι βγαίνει για... κυνήγι σε μια ατμοσφαιρική μονοκατοικία στο Xαλάνδρι. Η κουζίνα εστιάζει στα κρεατικά, τα εκλεκτά θηράματα και τα...