Το ιστορικό ελληνικό εστιατόριο που ξεκίνησε το 1967 στη Μάνη έχει πια πολύ μοντέρνο look, ενώ η μαγείρισσα μαμά δηλώνει πάντα παρούσα.
Καλόγουστο, με πολλές ετικέτες κρασιών (όλες και σε ποτήρι) αλλά και μια ενδιαφέρουσα κάρτα για φαγητό, με πολυσυλλεκτικά πλατό, μπέργκερ, ζυμαρικά...
All-day σημείο στο Μαρούσι και στην πιάτσα της Φραγκοκκλησιάς. Σερβίρει ποιοτικό καφέ, προσεγμένο φαγητό και εξαιρετικά φροντισμένα κοκτέιλ του...
Καλαίσθητο ολοήμερο concept από τους Αλέξη Συμωνίδη και Λορέτα Τόσκα, με έμφαση στην ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Αρωματικά χαρμάνια καφέ, ενδιαφέρον...
Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει...
Μοντέρνας αισθητικής χώρος με ευρύχωρη σάλα και όμορφη αυλή, μενού περιεκτικό με ικανοποιητική γκάμα επιλογών. Προτάσεις για ελαφρύ γεύμα τύπου...
Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων και ιχθυοπωλείων προσφέρει φρέσκο ψάρι αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις επιτόπου ή...
Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε νεανικό φόντο. Brunch καθημερινά.
Μεγάλη αλυσίδα για απλές καθημερινές γεύσεις, αρκετά προσεγμένες, χαλαρωτικό καφέ ή ποτό σε νεανικό φόντο. Brunch καθημερινά.
Χαρούμενο, νεανικό (και όχι μόνο) σύμπαν. Τα τραπέζια του είναι τριγυρισμένα από κάθε λογής αμερικάνικες αναφορές –Μέριλιν, «Star Wars» και Spiderman,...