Εστιατόριο με σύγχρονη κουζίνα και άποψη στο ντεκόρ. Ευρεία γευστική γκάμα, η οποία συνδυάζει κλασικά και μοντέρνα στοιχεία, ενώ δίνει έμφαση στο...
Η εθνική μας κουζίνα με σύγχρονες πινελιές παρουσιάζεται σε χώρο φωτεινό, μίνιμαλ με λεπτομέρειες στα χρώματα της ελιάς και μια πανέμορφη εσωτερική...
Χρόνης Δαμαλάς θα πει διαφορετικότητα, άποψη, συνεχής παραγωγή νέων ιδεών και fusion διάθεση . Στο μικρό «έξυπνο» εστιατόριο του με αύρα γειτονιάς...
Το εμβληματικό μυκονιάτικο κόνσεπτ αποκτά αστική υπόσταση, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον χώρο του πάλαι ποτέ Bo. Στο μενού, βρίσκεις θαλασσινές...
Ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια των προσιτών ψαρο-εστιατορίων που φέρουν την υπογραφή του σπεσιαλίστα της θάλασσας Γιώργου Παπαϊωάννου. Καθισμένος...
Η φωτεινή και ευρύχωρη σάλα, στα λευκά, με εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μάρμαρο, καταλήγει σε ένα καταπληκτικό ντεκ που μοιάζει να πλέει...
Ένα σύγχρονο, φιλικό, cool μαγαζί, στο πνεύμα του κινήματος του Slow Food. Πιάτα που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τις σύγχρονες τάσεις,...
Είναι ένα μαγαζί που ξεκίνησε ως μεζεδοπωλείο, συνέχισε με εστιατορική ρότα και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατάφερε, γευστικά και στιλιστικά, να...
Φωτεινό, αισιόδοξο, αρκούντως ρομαντικό, με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Σε αυτό το σκηνικό, ο Γιάννης Μπαξεβάνης προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα...
Το νότιο «αδερφάκι» του «Feedέλ» είναι διακοσμημένο με πέτρα, μέταλλο και κάποια κουβανέζικα στοιχεία. Ο επικεφαλής σεφ Χρήστος Γλωσσίδης προτείνει...
Ανοιχτή κουζίνα, μενού που ακουμπά στις ρίζες της ελληνικής κουζίνας παρουσιάζοντας φρέσκες εκδοχές γνώριμων πιάτων σε περιβάλλον χαλαρό αλλά...
Καλοφαγικό στέκι που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών στο Θησείο. Μενού με ελληνικές προτάσεις αποτυπωμένες με φρέσκια...
Με περισσότερο από έναν αιώνα ανόθευτης φιλοξενίας και αυθεντικής γευστικής κληρονομιάς, ο Βασίλαινας συνεχίζει υπηρετεί την ελληνική θαλασσινή...
Πολυτελής art de la table, έμπειρο σέρβις που καθοδηγεί αποτελεσματικά τις επιλογές και κοινό που περιλαμβάνει από επιχειρηματίες μέχρι σικ...
Στον ήσυχο και παλιακό πεζόδρομο της Σεβαστείας, το ισόγειο ενός παλιού σπιτιού του 1930 μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο γαστροκουτούκι. Δέκα τραπέζια...
Σύγχρονο, κομψό μπιστρό με μητροπολιτική αύρα, ζωντανή ατμόσφαιρα και φανατικό κοινό. Το μενού του Άρη Βεζενέ αλλάζει συχνά, ακολουθώντας την αγορά...
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Perianth» στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης παίρνει το όνομά του από τον ανθήρα, το τμήμα του λουλουδιού που παράγει τη...
Στο άριστα αναπαλαιωμένο νεοκλασικό της οδού Αιόλου φιλοξενείται ένα διαφορετικό concept γύρω από την ελληνική κουζίνα. Το Ateno συνδυάζει ένα πολύ...
Στο εστιατόριο του «Electra Palace Athens», ο executive chef Σάκης Βενέτης βάζει στο επίκεντρο τη γη και τη θάλασσα της χώρας μας, ανατρέχοντας σε...
Γαστρονομικό μεζεδολόγημα και ποτό σε έναν μοντέρνο all day χώρο, που βγάζει τραπέζια σε ένα αριστουργηματικό κηπάκι –αστικό ξέφωτο– κρυμμένο πίσω από...
Κομψό περιβάλλον και πιάτα που εμπνέονται από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας συνδυάζοντας παράδοση και καινοτομία συνοδεία...
New age ελληνική μπιστρονομία από τον σεφ Γιώργο Ζαχείλα. Μαγική θέα σε Ακρόπολη και Πλάκα.
Το μικρό αθηναϊκό αδερφάκι του βόρειου σουξέ που ακούει στο όνομα «Σέμπρικο» άνοιξε στον Κεραμεικό και επενδύει στην ίδια κιμπάρικη γευστικά...
Ένα σύγχρονης αντίληψης οινομαγειρείο στον Κεραμεικό που αγαπά εξίσου το κρασί και το φαγητό με μοντέρνο ελληνικό χρώμα. Ο χώρος ατενίζει το πηγαινέλα...
Στεγασμένο σ’ ένα κηφισιώτικο αρχοντικό του 19ου αι., με φίνο νεοκλασικό διάκοσμο σε λευκές αποχρώσεις και μια κατάφυτη αυλή που...
Mε αφετηρία μια φιλοσοφία επιστροφής στις ρίζες, το κομψό αυτό πόστο φιλοξενεί δημιουργικά ιδωμένες γευστικές και μαγειρικές αξίες του τόπου μας,...
Ένα αλέγκρο resto στην οδό Χάρητος, διακοσμημένο σε boho chic ύφος με νύξεις ελληνικότητας στην ατμόσφαιρα. Ο DJ βρίσκεται στις επάλξεις από νωρίς, με...
Με ταπετσαρίες, παλιούς καθρέφτες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι κι ένα...
Έχει την τύχη να στεγάζεται σε ένα διατηρητέο διώροφο νεοκλασικό και να έχει θέα από το «μπαλκόνι» του τελευταίου ορόφου, που διαθέτει κι ένα μικρό...
Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία...