Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Beefbar Athens

Η αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή συνεχίζει να εξελίσσεται, συνδυάζοντας πρωτοποριακές γεύσεις, μοναδικούς χώρους και υψηλή αισθητική. Σε αυτή τη δυναμική εικόνα, το Beefbar Athens ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπου η fine dining εμπειρία αναβαθμίζεται με νέες γεύσεις, ανανεωμένα περιβάλλοντα και υπηρεσίες που σέβονται την πολυτέλεια και την ποιότητα. Βρίσκεται στην καρδιά της αθηναϊκής ριβιέρας και αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική απόδραση με θέα τον Σαρωνικό.

Φέτος, το Beefbar Athens γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με έναν πλήρως ανασχεδιασμένο όροφο που υπογράφει η Stones & Walls. Ο χώρος ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική του και την αποκλειστική ατμόσφαιρα, ιδανικός για ιδιαίτερες περιστάσεις, private dining ή για όσους αποζητούν μια εμπειρία διακριτικής πολυτέλειας συνοδευόμενη από συγκλονιστική θέα στη θάλασσα.

'Beefbar Athens 1

Το καλοκαιρινό μενού του Beefbar κινείται αρμονικά ανάμεσα στο refined street food και το elevated comfort food, συνδυάζοντας διεθνείς τεχνικές με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Από τις ξεχωριστές γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσει κανείς είναι το Crispy tataki, σερβιρισμένο πάνω σε πατάτες μιλφέιγ, το πολυτελές Tsar’s tartare με χαβιάρι, αλλά και η Seabass scarpeta — μια φιλική εκδοχή καρπάτσιου για αρχάριους. Στα κυρίως πιάτα ξεχωρίζουν οι elevated Wagyu fajitas και το Korean BBQ, που ανεβάζουν τον πήχη σε γευστικό επίπεδο.

'Beefbar Athens 3

Ξεχωριστή θέση στο μενού έχει και το ενισχυμένο Meat sushi, όπου nigiri, sashimi και signature rolls παρασκευάζονται καθημερινά με κορυφαία υλικά όπως το μοσχάρι Wagyu και το Kobe, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία sushi με κρέας υψηλής ποιότητας. Τα επιδόρπια ολοκληρώνουν ιδανικά το γεύμα, με τις νέες προσθήκες Mocha brownie και Apricot pavlova να εντυπωσιάζουν, δίπλα στα διαχρονικά Gelato mantecato, Chocolate souffle και τη χειροποίητη marbled chocolate bar του διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη Yazid Ichemrahen.

Η γαστρονομική εμπειρία στο Beefbar Athens συνοδεύεται από μια πλήρως επιμελημένη κάρτα κρασιών με περισσότερες από 500 ετικέτες, μεταξύ των οποίων εκτενής λίστα Coravin και επιλογές by the glass. Η νέα παγκόσμια λίστα signature cocktails συμπληρώνει με δροσερές και πρωτότυπες επιλογές, όπως η Paloma de coco και η Anaranjada mescalita, που αποτελούν must try για κάθε επισκέπτη.

Φέτος το καλοκαίρι, το Beefbar Athens λανσάρει επίσης μια premium υπηρεσία catering, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τα yachts της Βουλιαγμένης. Με tailor-made μενού και άριστη εξυπηρέτηση, το catering προσφέρει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και στη θάλασσα, ανεβάζοντας τον πήχη της πολυτέλειας.

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 2109670700, beefbar.comIG: beefbar_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/12/2025

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.