Ποια είναι η νέα πρόταση fine dining που συζητιέται στην παραλιακή της Αθήνας

Μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική και δημιουργικές γεύσεις.

Beefbar Athens

Η αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή συνεχίζει να εξελίσσεται, συνδυάζοντας πρωτοποριακές γεύσεις, μοναδικούς χώρους και υψηλή αισθητική. Σε αυτή τη δυναμική εικόνα, το Beefbar Athens ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπου η fine dining εμπειρία αναβαθμίζεται με νέες γεύσεις, ανανεωμένα περιβάλλοντα και υπηρεσίες που σέβονται την πολυτέλεια και την ποιότητα. Βρίσκεται στην καρδιά της αθηναϊκής ριβιέρας και αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική απόδραση με θέα τον Σαρωνικό.

Φέτος, το Beefbar Athens γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με έναν πλήρως ανασχεδιασμένο όροφο που υπογράφει η Stones & Walls. Ο χώρος ξεχωρίζει για τη μοναδική αισθητική του και την αποκλειστική ατμόσφαιρα, ιδανικός για ιδιαίτερες περιστάσεις, private dining ή για όσους αποζητούν μια εμπειρία διακριτικής πολυτέλειας συνοδευόμενη από συγκλονιστική θέα στη θάλασσα.

'Beefbar Athens 1

Το καλοκαιρινό μενού του Beefbar κινείται αρμονικά ανάμεσα στο refined street food και το elevated comfort food, συνδυάζοντας διεθνείς τεχνικές με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Από τις ξεχωριστές γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσει κανείς είναι το Crispy tataki, σερβιρισμένο πάνω σε πατάτες μιλφέιγ, το πολυτελές Tsar’s tartare με χαβιάρι, αλλά και η Seabass scarpeta — μια φιλική εκδοχή καρπάτσιου για αρχάριους. Στα κυρίως πιάτα ξεχωρίζουν οι elevated Wagyu fajitas και το Korean BBQ, που ανεβάζουν τον πήχη σε γευστικό επίπεδο.

'Beefbar Athens 3

Ξεχωριστή θέση στο μενού έχει και το ενισχυμένο Meat sushi, όπου nigiri, sashimi και signature rolls παρασκευάζονται καθημερινά με κορυφαία υλικά όπως το μοσχάρι Wagyu και το Kobe, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία sushi με κρέας υψηλής ποιότητας. Τα επιδόρπια ολοκληρώνουν ιδανικά το γεύμα, με τις νέες προσθήκες Mocha brownie και Apricot pavlova να εντυπωσιάζουν, δίπλα στα διαχρονικά Gelato mantecato, Chocolate souffle και τη χειροποίητη marbled chocolate bar του διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη Yazid Ichemrahen.

Η γαστρονομική εμπειρία στο Beefbar Athens συνοδεύεται από μια πλήρως επιμελημένη κάρτα κρασιών με περισσότερες από 500 ετικέτες, μεταξύ των οποίων εκτενής λίστα Coravin και επιλογές by the glass. Η νέα παγκόσμια λίστα signature cocktails συμπληρώνει με δροσερές και πρωτότυπες επιλογές, όπως η Paloma de coco και η Anaranjada mescalita, που αποτελούν must try για κάθε επισκέπτη.

Φέτος το καλοκαίρι, το Beefbar Athens λανσάρει επίσης μια premium υπηρεσία catering, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τα yachts της Βουλιαγμένης. Με tailor-made μενού και άριστη εξυπηρέτηση, το catering προσφέρει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία και στη θάλασσα, ανεβάζοντας τον πήχη της πολυτέλειας.

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 2109670700, beefbar.comIG: beefbar_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Στου Ψυρρή παίζει ένα από τα πιο urban cool μέρη της Αθήνας

Νόστιμη κουζίνα, listening bar, ανοιχτόκαρδος χώρος, κοσμοπιλίτικη εσάνς, όμορφη αυλή, όλα σε ένα.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.