Είναι το 'Beefbar Athens' η πιο προνομιακή βεράντα της πόλης;

Θαυμάσια θέα, κοσμοπολίτικη αύρα και φροντισμένες γεύσεις συνθέτουν ένα μοτίβο θερινής επιτυχίας στη Βουλιαγμένη.

Είναι το 'Beefbar Athens' η πιο προνομιακή βεράντα της πόλης;

Tο "Beefbar Athens" εμπλουτίζει την εμπειρία που προσφέρει στους επισκέπτες του με νέες γεύσεις, ανανεωμένους χώρους και υπηρεσίες που επαναπροσδιορίζουν το σύγχρονο fine dining. Στην πιο κοσμοπολίτικη γωνιά της αθηναϊκής ριβιέρας, αποτελεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά τον απόλυτο προορισμό για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένη γαστρονομία σε ένα σκηνικό απαράμιλλης αισθητικής.

Beefbar Athens

Beefbar Athens

Η φετινή σεζόν σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου, με τον πλήρως αναδιαμορφωμένο όροφο του εστιατορίου, έργο της Stones & Walls. Πρόκειται για ένα χώρο μοναδικής αισθητικής, πιο exclusive από ποτέ και με συγκλονιστική θέα στον Σαρωνικό, ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις, private dining ή απλώς για όσους εκτιμούν τη διακριτική πολυτέλεια.

Η γαστρονομική εμπειρία εξελίσσεται, με ένα καλοκαιρινό μενού που κινείται ανάμεσα στο refined street food και το elevated comfort food, συνδυάζοντας διεθνείς τεχνικές με κορυφαίες πρώτες ύλες. Το Cripsy tataki, σερβιρισμένο σε μια βάση από πατάτες μιλφέιγ, το Tsar’s tartare για τους λάτρεις του χαβιαριού, καθώς και η Seabass scarpeta, μια μοναδική εκδοχή του καρπάτσιο για αρχάριους, είναι από τα κορυφαία του νέου καταλόγου, ενώ από τα κυρίως πιάτα μην παραλείψετε την elevated εκδοχή των Wagyu fajitas και το Korean BBQ.

'Beefbar Athens 5

'Beefbar Athens 1

Επιπλέον, άχαστο είναι το ενισχυμένο Meat sushi menu, όπου nigiri, sashimi και signature rolls δημιουργούνται καθημερινά με κορυφαίας ποιότητας υλικά, όπως μοσχάρι Wagyu και Kobe. Τα επιδόρπια παραμένουν εντυπωσιακά, με την προσθήκη δύο νέων επιλογών, του Mocha brownie και της Apricot pavlova, αλλά και με τα ήδη κλασικά Gelato mantecato, Chocolate souffle και τη χειροποίητη marbled chocolate bar του διεθνώς καταξιωμένου Yazid Ichemrahen.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μια πλήρως επιμελημένη κάρτα κρασιών με περισσότερες από 500 ετικέτες, ανάμεσά τους και μια εκτενή λίστα Coravin και by the glass επιλογών, καθώς και signature cocktails, με επιλογές από τη νέα παγκόσμια λίστα του "Beefbar". Στα must try η δροσερή Paloma de coco και η εξαιρετική Anaranjada mescalita. Το φετινό καλοκαίρι αρχίζει και τελειώνει στο "Beefbar Athens".

'Beefbar Athens 4

'Beefbar Athens 3

Tip: Το "Beefbar Athens" παρουσιάζει μια νέα, premium υπηρεσία catering αποκλειστικά για τα yachts της Βουλιαγμένης, με tailor-made μενού και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

CTC Urban Gastronomy

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια ζωής φέτος, το εστιατόριο του Αλέξανδρου Τσιοτίνη στον Κεραμεικό παραμένει φρέσκο και παιχνιδιάρικο, και συνεχίζει να εξελίσσεται, αναδομώντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας με δημιουργικότητα που κρατά τον πήχη ψηλά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/12/2025

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.