Ένα "Chef’s Lab" στο "Όλυμπος Νάουσα"

Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του για μόλις 22 άτομα, σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept.

ON Residence Όλυμπος Νάουσα Chef’s Lab

H oμάδα του εστιατορίου "Όλυμπος Νάουσα" του ξενοδοχείου "ON Residence" στη Θεσσαλονίκη και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας, δημιούργησαν το "Chef’s Lab", μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του εστιατορίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια εμπειρία όπου τα φυσικά κρασιά, η μοριακή γαστρονομία, η ασιατική κουζίνα, οι ζυμώσεις και τάσεις που συναντούμε σε κουζίνες διεθνώς θα έχουν πρώτο ρόλο. Κάθε Τρίτη λοιπόν, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε, να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του "Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Σηκώνοντας την αυλαία του concept στις 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του θα εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας, φτιάχνοντας σπιτικά dumplings και ανοίγοντας τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι σε μια εμπειρία χαλαρής Asian style εξόδου. Ενδιαφέρον!

Λεωφόρος Νίκης 5, Θεσσαλονίκη | Τηλ.: 231 027 5715 | onresidence.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ουζερί-μύθος του αθηναϊκού κέντρου

Καλούδια του αφρού και του βυθού, αποστάγματα φίνα και ατμόσφαιρα ανεμελιάς συνθέτουν το σκηνικό στην πλατεία Βικτωρίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/05/2025

Γεύση και άρωμα Τήνου με το "Μικρό Καράβι" να πιάνει λιμάνι στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο "Μικρό Καράβι", με καπετάνιο τον Αντώνη Ψάλτη, έδεσε στη Γλυφάδα για να στρώσει τα τραπέζια του Ark με τα πεντανόστιμα προϊόντα και τη γευστική παράδοση του αγαπημένου νησιού.

Όλα τα εστιατορικά νέα των νησιών γι' αυτό το καλοκαίρι

Σαλπάρουμε για τα ελληνικά πελάγη της γεύσης, με καπετάνιους τους σεφ που θα νοστιμίσουν το θέρος.

Τι μαγειρεύει ένας Κολομβιανός στην Αθήνα;

Σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα ταξιδέψεις στη Λατινική Αμερική, με προσεγμένες nikkei και chifa προτάσεις.

Πάρτι με spritz και πίτσες στο κέντρο

Με την υπογραφή του Louza και του Mozz:art.

Πώς μεταφράζεται η γαστροταβέρνα Θεσσαλονίκης στα αθηναϊκά;

Το "Σεράμικο" του Κεραμεικού έχει μια πολύ καλή απάντηση, το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου", δηλαδή, που μιξάρει παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς. Διαβάστε την κριτική μας!

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;