Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Ένα σπάνιας αισθητικής, βραβευμένο take away café στην πόλη της Κομοτηνής, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Το «Coupa» είναι ένα βραβευμένο Take Away Cafe στην πόλης της Κομοτηνής σχεδιασμένο από την πολυτάλαντη αρχιτέκτονα Βάλια Παναγιώτου και έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Το βραβευμένο του design, αφαιρετικό και μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, χαρούμενο και ζεστό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όταν αντικρίζεις αυτό το ζωηρό και ανήσυχο coffee spot στην Κομοτηνή. Η ποιοτική του πρόταση, όμως, τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στα ευφάνταστα bites που σερβίρει για συνοδευτικά του premium καφέ του, είναι αυτά που σφραγίζουν την πρώτη εντύπωση, κι επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει μαζί του οι κάτοικοι της Κομοτηνής, τοποθετώντας το «Coupa Cafe» στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe» - εικόνα 1

Νούμερο ένα προορισμός για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, των θρεπτικών ροφημάτων και χυμών, αλλά και των φρέσκων και λαχταριστών γευμάτων, με φαβορί τα χειροποίητα ελληνικά κουλούρια που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό του, το «Coupa» είναι ένα εξειδικευμένο cafe, που προσφέρει πλήθος επιλογών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχοντας κερδίσει την πρωτιά στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό BIGSEE, ανάμεσα σε διεκδικητές από πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, το «Coupa» είναι η πρώτη μας καλημέρα κάθε πρωί, φτιάχνοντας τη διάθεσή μας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του: τον εξαιρετικό καφέ, που είναι η εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της μέρας, κάθε μέρα.

Μακεδονίας 21, Κομοτηνή 2531033300, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.