Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Ένα σπάνιας αισθητικής, βραβευμένο take away café στην πόλη της Κομοτηνής, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα εντυπωσιάζοντας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe»

Το «Coupa» είναι ένα βραβευμένο Take Away Cafe στην πόλης της Κομοτηνής σχεδιασμένο από την πολυτάλαντη αρχιτέκτονα Βάλια Παναγιώτου και έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Το βραβευμένο του design, αφαιρετικό και μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, χαρούμενο και ζεστό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, όταν αντικρίζεις αυτό το ζωηρό και ανήσυχο coffee spot στην Κομοτηνή. Η ποιοτική του πρόταση, όμως, τόσο στο φλιτζάνι, όσο και στα ευφάνταστα bites που σερβίρει για συνοδευτικά του premium καφέ του, είναι αυτά που σφραγίζουν την πρώτη εντύπωση, κι επιβεβαιώνουν με ενθουσιασμό τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει μαζί του οι κάτοικοι της Κομοτηνής, τοποθετώντας το «Coupa Cafe» στην πρώτη θέση των επιλογών τους.

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Coupa Cafe» - εικόνα 1

Νούμερο ένα προορισμός για τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ, των θρεπτικών ροφημάτων και χυμών, αλλά και των φρέσκων και λαχταριστών γευμάτων, με φαβορί τα χειροποίητα ελληνικά κουλούρια που παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριό του, το «Coupa» είναι ένα εξειδικευμένο cafe, που προσφέρει πλήθος επιλογών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πάνω απ’ όλα, όμως, έχοντας κερδίσει την πρωτιά στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό BIGSEE, ανάμεσα σε διεκδικητές από πολλές πόλεις σε όλη την Ευρώπη, το «Coupa» είναι η πρώτη μας καλημέρα κάθε πρωί, φτιάχνοντας τη διάθεσή μας όχι μόνο με το στιλ, αλλά και την ουσία του: τον εξαιρετικό καφέ, που είναι η εγγύηση για ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της μέρας, κάθε μέρα.

Μακεδονίας 21, Κομοτηνή 2531033300, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.