Ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» της Κηφισιάς γίνεται 10 ετών

Και το γιορτάζει μέχρι τις 7/11 σε... αναμμένα κάρβουνα, κερνώντας κρασί.

Ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» της Κηφισιάς γίνεται 10 ετών

Τα δέκατα γενέθλιά του γιορτάζει ο «Τζίτζικας και Μέρμηγκας» της Κηφισιάς, το ένα από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας των ζεστών εστιατορίων με το νοσταλγικό ντιζάιν που απλώνεται ακόμα στο Σύνταγμα, το Χαλάνδρι και τα Πατήσια.

Το εστιατόριο στον πεζόδρομο της οδού Δροσίνη θα βρίσκεται μέχρι τις 7/11 σε... αναμμένα κάρβουνα, δίνοντας έμφαση στα εκλεκτά κρεατικά στη σχάρα, προσφέροντας για κέρασμα ένα ποτήρι κρασί από επιλεγμένα ελληνικά οινοποιεία.

Τα εορταστικά πιάτα περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, πανσετάκια μαριναρισμένα στα κάρβουνα με ζεστή λαχανοσαλάτα αρωματισμένη με ξινόμηλο και μαντζουράνα (με κέρασμα ένα ποτήρι Αγιωργίτικο «Παπαϊωάννου»), σταβλίσια μπριζόλα στα κάρβουνα με ψητή ντομάτα και πατάτες baby (με κέρασμα ένα ποτήρι βιολογικό merlot «Πόρτο Καρράς») αλλά και picanha black angus με πουρέ παντζαριού αρωματισμένο με λάδι λευκής τρούφας και κέρασμα ένα ποτήρι από το επετειακό «Είκοσι» (Syrah, Merlot και Ξινόμαυρο), εμφιαλωμένο ειδικά για την περίσταση.

Περισσότερες πληροφορίες

Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Δροσίνη 12-14, Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
03/02/2023

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.