Ανοίγει και το μεσημέρι, κι επιφυλάσσει στους μικρούς της παρέας ένα δικό τους παιδικό μενού και πολλά δημιουργικά παιχνίδια.
Κάθε Κυριακή μεσημέρι, στο εστιατόριο του Κεραμεικού, εσείς θα δοκιμάσετε το πολύ νόστιμο κριθαρότο με καλαμάρι, σπανάκι και άνηθο, τα ραβιόλι με καπνιστή πανσέτα και αφρό μετσοβόνε και τα μανιτάρια μαγειρεμένα σε κενό, με πουρέ από κυδώνια και χόρτα, από το χειμερινό μενού του Αλέξανδρου Καρδάση, ενώ τα παιδιά θα απολαμβάνουν το δικό τους παιδικό μενού (€ 15) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, ανακαλύπτοντας μέσα από το παιχνίδι τη θρεπτική αξία των τροφών και όχι μόνο. Μέσα από θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευή κούκλας και άλλα πολλά οι μικροί της παρέας θα δημιουργήσουν δεσμούς συνεργασίας με την ομάδα και παράλληλα θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.