Κυριακή, άκρως οικογενειακή, στο «Αθήρι»

Ανοίγει και το μεσημέρι, κι επιφυλάσσει στους μικρούς της παρέας ένα δικό τους παιδικό μενού και πολλά δημιουργικά παιχνίδια.

Κυριακή, άκρως οικογενειακή, στο «Αθήρι»

Ανοίγει και το μεσημέρι, κι επιφυλάσσει στους μικρούς της παρέας ένα δικό τους παιδικό μενού και πολλά δημιουργικά παιχνίδια.

Κυριακή, άκρως οικογενειακή, στο «Αθήρι» - εικόνα 1
Κριθαρότο με καλαμάρι σε κενό αέρος

Κάθε Κυριακή μεσημέρι, στο εστιατόριο του Κεραμεικού, εσείς θα δοκιμάσετε το πολύ νόστιμο κριθαρότο με καλαμάρι, σπανάκι και άνηθο, τα ραβιόλι με καπνιστή πανσέτα και αφρό μετσοβόνε και τα μανιτάρια μαγειρεμένα σε κενό, με πουρέ από κυδώνια και χόρτα, από το χειμερινό μενού του Αλέξανδρου Καρδάση, ενώ τα παιδιά θα απολαμβάνουν το δικό τους παιδικό μενού (€ 15) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, ανακαλύπτοντας μέσα από το παιχνίδι τη θρεπτική αξία των τροφών και όχι μόνο. Μέσα από θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευή κούκλας και άλλα πολλά οι μικροί της παρέας θα δημιουργήσουν δεσμούς συνεργασίας με την ομάδα και παράλληλα θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;