Γεύσεις με άρωμα Κρήτης -παραδοσιακές και λίγο πιο μοντέρνες- από τη Μυρσίνη Λαμπράκη σε ένα καινούργιο εστιατόριο στην Ελευθερίου Βενιζέλου.
Ένα πληθωρικό κρητικό μενού προτείνει η Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της στο καινούργιο, λιτά διακοσμημένο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης. Στον «Μαρουβά», που άνοιξε πριν από λίγο καιρό πάνω στην Ελευθερίου Βενιζέλου, φτιάχνουν πλούσιες σαλάτες (ήδη έχουν αποκτήσει τους πιστούς τους), ενώ προσφέρουν τυρί της τρύπας από τις Μαδάρες, ξύγαλο Σητείας και φρεσκοπηγμένη μυζήθρα του μιτάτου που έρχονται κατευθείαν από μικρά τυροκομεία του νησιού.
Από κει και πέρα παίζουν χανιώτικη κρεατότουρτα, πιλάφι με πετεινό και ζυγούρι που φτάνει στο τραπέζι σε κατσαρόλι, οφτό αρνί σε τσιγκελάκια, αλλά και μερικές «πειραγμένες» συνταγές, πάντα με χαρακτηριστικά κρητικά χρώματα και μια δόση… απροσδόκητου. Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις το δοκιμάσουμε.