Άνοιξε την κατάλληλη στιγμή για να σπάσει το ρόδι του. Έχοντας ξεκινήσει την ιστορία του στην Ύδρα, το «Ρόδι» μετακόμισε λίγο πριν από τις γιορτές στον Χολαργό, σε ένα χώρο που συγχρονίζει βιομηχανικά και κλασικά στοιχεία: «βυζαντινά» βαριά τραπέζια από ξύλο καστανιάς σετάρονται με ανάλαφρες καρέκλες κι εμφανές μπετόν με «σαλονέ» χαλιά. Η πρόθεση του σεφ και ιδιοκτήτη Αστέριου Λάμπου ήταν ένα σενάριο μεσογειακής κουζίνας καθημερινό και ταυτόχρονα προσεγμένο. Ανάμεσα στα πιάτα που προτείνει για το χειμώνα θα συναντήσετε βελουτέ μανιταριών, μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και λιαστή ντομάτα, μοσχαρίσια ελιά με λαχανικά και σπανάκι σοτέ και αρνίσιο κότσι μπρεζέ με κριθαρότο. Εντυπώσεις θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφθούμε.
«Ρόδι»: Από την Ύδρα στο Χολαργό
Αυτό το μεσογειακό εστιατόριο άνοιξε στην Περικλέους την κατάλληλη στιγμή για να σπάσει το ρόδι του.