«Ρόδι»: Από την Ύδρα στο Χολαργό

Αυτό το μεσογειακό εστιατόριο άνοιξε στην Περικλέους την κατάλληλη στιγμή για να σπάσει το ρόδι του.

«Ρόδι»: Από την Ύδρα στο Χολαργό

Άνοιξε την κατάλληλη στιγμή για να σπάσει το ρόδι του. Έχοντας ξεκινήσει την ιστορία του στην Ύδρα, το «Ρόδι» μετακόμισε λίγο πριν από τις γιορτές στον Χολαργό, σε ένα χώρο που συγχρονίζει βιομηχανικά και κλασικά στοιχεία: «βυζαντινά» βαριά τραπέζια από ξύλο καστανιάς σετάρονται με ανάλαφρες καρέκλες κι εμφανές μπετόν με «σαλονέ» χαλιά. Η πρόθεση του σεφ και ιδιοκτήτη Αστέριου Λάμπου ήταν ένα σενάριο μεσογειακής κουζίνας καθημερινό και ταυτόχρονα προσεγμένο. Ανάμεσα στα πιάτα που προτείνει για το χειμώνα θα συναντήσετε βελουτέ μανιταριών, μελιτζάνα με κατσικίσιο τυρί και λιαστή ντομάτα, μοσχαρίσια ελιά με λαχανικά και σπανάκι σοτέ και αρνίσιο κότσι μπρεζέ με κριθαρότο. Εντυπώσεις θα σας γράψουμε μόλις το επισκεφθούμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Κρήτης

Τα σημαντικά γευστικά σημεία της μεγαλονήσου, όπως προέκυψαν από τις πρόσφατες βραβεύσεις στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
06/05/2025

S.Pellegrino: Μας υποδέχεται στην "Αυλή" στη Ροδόπολη

Το μοντέρνο κρεατοφαγικό στέκι στη Ροδόπολη είναι μια όαση δροσιάς μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη σε "Dolce Far Niente" φάση στο "Ma Que Vuoi"

Το ιταλικό spot της Καλαμιώτου συστήνει τη δική του εκδοχή του χαλαρού ιταλικού τρωγοπίνειν με στιβαρά φαβορί του early drinking και πιάτα καμωμένα από άριστες πρώτες ύλες.

Ο Μιχάλης Μάρθας πιάνει λιμάνι στη Λευκάδα

Και ειδικότερα στο λαοφιλές Νυδρί, όπου θα επιμεληθεί τη νέα γευστική πρόταση του "Minas", δίνοντας δημιουργικές στροφές στο ψαροφαγικό προφίλ του εστιατορίου στην προμενάδα, με τη θέα προς το Σκορπιό.

Ήξερες ότι ο Έκτορας Μποτρίνι φτιάχνει καταπληκτικό τζατζίκι;

Και το σερβίρει στο "Ora by Botrini", ως το πιο λεβέντικο δείγμα της δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που υπογράφει εκεί, δικαιώνοντας τη θέση του κεντρικού εστιατορίου του "One & Only Aesthesis" στην πρώτη γραμμή της καλοφαγίας του παραλιακού μετώπου. Διαβάστε την κριτική μας!

Tα Stirring Stars events επιστρέφουν στο Mandarin Oriental, Costa Navarino

Βραβευμένοι σεφ και κορυφαία wine houses καταθέτουν τη δική τους οπτική στο fine dining, στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο "The Private Kitchen".

S.Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Psaraki" στην Κέρκυρα

Το ψαροφαγικό πόστο στο κέντρο της παλιάς πόλης του νησιού των Φαιάκων τιμά τους θησαυρούς της θάλασσας σε μια κουζίνα απόλυτα συγχρονισμένη με τις τάσεις της εποχής.