
Cool, με καλές τιμές, αυτό το sushi spot που άνοιξε φέτος στη Γλυφάδα, είναι νόστιμο και φιλικό.

Μικρούλι, πολύ χαλαρό και value for money, το καινούργιο γιαπωνέζικο «Kazoku» στη Γλυφάδα, με το ξύλο να κυριαρχεί και δυνατές κόκκινες πινελιές στη διακόσμηση, μεγάλες τζαμαρίες και στο κέντρο την ανοιχτή κουζίνα, δικαιώνει με την οικεία αύρα που εκπέμπει το όνομά του – kazoku σημαίνει οικογένεια στα γιαπωνέζικα.

Μεγάλος ο κατάλογος, κάνει γευστική παρέμβαση με new style πιάτα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν το Kazoku makimono, δηλαδή ρολό με σολομό, βραστές γαρίδες και αβγά ψαριού σε τεμπούρα που περνάει μετά για ελάχιστο χρόνο από το τηγάνι με αποτέλεσμα μια πολύ τραγανή υφή, τα dragon rolls, που αντί να περικλείει τη «γέμιση» (αγγούρι, αβοκάντο, καβούρι) φύκι ή ρύζι, την περικλείει καπνιστό χέλι που γαρνίρεται με γιαπωνέζικη μαγιονέζα.
Από τα ωραιότερα πιάτα του δοκιμάσαμε είναι το tuna tataki με το φιλέτο τόνου ελαφρότατα ψημένο, με βελούδινη σάρκα και αρωματικούς τόνους από το yuzu αλλά και το ταρτάρ σολομού που λιώνει στο στόμα ενώ τα κλασσικά σούσι (maki rolls, nigiri, sashimi, inside out) χρειάζονται λίγη δουλειά ακόμα. Πολύ ευγενικό το σέρβις και ευπρόσδεκτη privacy στο μικρό αίθριο δίπλα στην κουζίνα.