Διόσκουροι: All-day Νέο Ψυχικό

To δυνατό comeback του ιστορικού ελληνικού εστιατορίου πριν από περίπου ένα χρόνο έκανε αίσθηση στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού, που ξαναβρήκε το αγαπημένο all day στέκι του.

Διόσκουροι: All-day Νέο Ψυχικό

To δυνατό comeback του ιστορικού ελληνικού εστιατορίου πριν από περίπου ένα χρόνο έκανε αίσθηση στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού, που ξαναβρήκε το αγαπημένο all day στέκι του.

Διόσκουροι: All-day Νέο Ψυχικό - εικόνα 1

Φέτος ανανεώνει και εμπλουτίζει το μενού του με επικεφαλής τον σεφ Δημήτρη Πολίτη, παραμένοντας ωστόσο στο γευστικό πνεύμα της ελληνικής-μεσογειακής κουζίνας. Ποντάρει στα χειροποίητα εδέσματα και στις ελληνικές πρώτες ύλες και, απηχώντας το πνεύμα της εποχής, χαμηλώνει τις τιμές. Το ελληνικό «σούσι» (λαβράκι, σολομός, χταπόδι ή τόνος πάνω σε ρύζι) ως σήμα κατατεθέν του μενού παραμένει στη θέση του, ενώ καινούργιες αφίξεις είναι η αρωματική μαραθόπιτα με κρητική ξινομυζήθρα, το αρνάκι φρικασέ με σταμναγκάθι και μαραθόριζα, το σιγομαγειρεμένο χοιρινό με σελινόριζα και πράσο, λινγκουίνι καλαμαριού με πέστο λιαστής ντομάτας σε βάση φρυγανισμένης πατάτας. Η ελκυστική βεντάλια των γλυκών παίρνει καλοκαιρινά χρώματα (και αρώματα) από ένα εκμέκ κανταΐφι με κρέμα μαστίχα, σαντιγί βανίλιας και γλυκό του κουταλιού βύσσινο και μια μαστιχωτή πάβλοβα με φρούτα εποχής. Oι τριαντάρηδες και οι fans του γκουρµέ dining µοιράζονται στους χώρους με την απροσδόκητα χαλαρωτική lounge ατµόσφαιρα. Ένα δέντρο… ξεφυτρώνει στο κέντρο της σκεπαστής με πέργκολες βεράντας, στη φωτεινή μεγάλη µπάρα προσφέρονται καφές, σαλάτες και ιδιαίτερα σνακ –συναρπαστική η ποικιλία από σαντουιτσάκια σε όλες τις μεσογειακές γεύσεις–, ενώ ο ιδιοκτήτης Στέλιος Θεολόγου φροντίζει προσωπικά για τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της κουζίνας. Μουσική από DJ Παρασκευή και Σάββατο, εξαιρετική wine list και signature cocktails αλλά και τιμές άκρως φιλικές.

Δημ. Βασιλείου 16, Νέο Ψυχικό, 2106713997, 2106772386, www.dioscuri.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.