
Αλλαγή στιλ για το εστιατόριο του ιδιαίτερα δυνατού στην κουζίνα Δημήτρη Αγοραστού στο Χαλάνδρι. Μετονομάστηκε σε «Kebab Αγοραστός» και, όπως δηλώνει το όνομά του, ποντάρει στα κεμπάπ. Πατλιτζάν κεμπάπ (με μελιτζάνα), Άδανα, γιαουρτλού, σις κεμπάπ με χειροποίητες πίτες και ορεκτικά αρκούντως… μερακλίδικα (όπως σαγανάκια με σουτζούκι ή αβγά με παστουρμά) αλλά και μαγειρευτά ημέρας απαρτίζουν το καινούργιο μενού. Όσο για το χώρο, που επίσης ανανεώθηκε, ακολουθεί όμορφα το πιο ανάλαφρο και καθημερινό γευστικό concept, με ανοιχτόχρωμο ξύλο, μια κολόνα-μαυροπίνακας για κοντράστ, φωτιστικά-πανέρια, artwork με πιπερίτσες και άλλα πολλά.
Πλ. Ελευθερωτών 4, Χαλάνδρι, 2106617353.