Ένα κεμπάπ σινιέ «Αγοραστός» παρακαλώ

Αλλαγή στιλ για το εστιατόριο του ιδιαίτερα δυνατού στην κουζίνα Δημήτρη Αγοραστού στο Χαλάνδρι. Μετονομάστηκε σε «Kebab Αγοραστός» και, όπως...

Ένα κεμπάπ σινιέ «Αγοραστός» παρακαλώ

Αλλαγή στιλ για το εστιατόριο του ιδιαίτερα δυνατού στην κουζίνα Δημήτρη Αγοραστού στο Χαλάνδρι. Μετονομάστηκε σε «Kebab Αγοραστός» και, όπως δηλώνει το όνομά του, ποντάρει στα κεμπάπ. Πατλιτζάν κεμπάπ (με μελιτζάνα), Άδανα, γιαουρτλού, σις κεμπάπ με χειροποίητες πίτες και ορεκτικά αρκούντως… μερακλίδικα (όπως σαγανάκια με σουτζούκι ή αβγά με παστουρμά) αλλά και μαγειρευτά ημέρας απαρτίζουν το καινούργιο μενού. Όσο για το χώρο, που επίσης ανανεώθηκε, ακολουθεί όμορφα το πιο ανάλαφρο και καθημερινό γευστικό concept, με ανοιχτόχρωμο ξύλο, μια κολόνα-μαυροπίνακας για κοντράστ, φωτιστικά-πανέρια, artwork με πιπερίτσες και άλλα πολλά.

Πλ. Ελευθερωτών 4, Χαλάνδρι, 2106617353.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.