«Μushroom»: Ένας ολόκληρος κόσμος... μανιτάρια

Πέστροφα με μαύρες τρομπέτες, ρολό κόκορα με λευκό κρασί, μέλι Ελάτης και καστανομανίτες, ζεστή μηλόπιτα με τυρί Philadelphia και γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα: κάθε συνταγή του «Mushroom», του θεματικού cocktail-bar-restaurant που μόλις έκανε το ντεμπούτο στη Γλυφάδα έχει απαραιτήτως μανιτάρια.

«Μushroom»: Ένας ολόκληρος κόσμος... μανιτάρια

Πέστροφα με μαύρες τρομπέτες, ρολό κόκορα με λευκό κρασί, μέλι Ελάτης και καστανομανίτες, ζεστή μηλόπιτα με τυρί Philadelphia και γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα: κάθε συνταγή του «Mushroom», του θεματικού cocktail-bar-restaurant που μόλις έκανε το ντεμπούτο στη Γλυφάδα έχει απαραιτήτως μανιτάρια. Τα είδη μανιταριών που χρησιμοποιεί η κουζίνα φτάνουν τα είκοσι. Ακόμη και σε ένα από τα signature κοκτέιλ του θα τα συναντήσετε! Εκτός αυτού υπάρχουν κλασικά και πιο σύγχρονα κοκτέιλ με κρασί και ελληνικά αποστάγματα, και μια λίστα που αριθμεί περισσότερες από πενήντα οινικές προτάσεις. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με φυσικά υλικά με κυρίαρχο το ξύλο –σε πολλές επιφάνειες, στο μπαρ, που μοιάζει με σκαλιστό κορμό, στα μοναστηριακά τραπέζια με τα σκαμπό κ.τ.λ. –ενώ και το στοιχείο του νερού παίζει το ρόλο του, σε μικρά σιντριβανάκια. Όσο για τη μουσική, θα κινείται σε lounge λογικές, ενώ έχουν σκοπό να διοργανώνουν, κατά καιρούς, και live.
Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγίου Νικολάου 48, Γλυφάδα, 2109603943.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
12/09/2025

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Στην Αργυρούπολη υπάρχει ένα κρεατάδικο-έκπληξη

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Τα φεστιβάλ γεύσης που κάνουν νοστιμότερο το φθινόπωρο στην Αθήνα

Πίτσες και cocktails, burgers και κρασιά, μουσικές και guests κάνουν λίγο πιο νόστιμο και ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα στην πόλη.