
Πέστροφα με μαύρες τρομπέτες, ρολό κόκορα με λευκό κρασί, μέλι Ελάτης και καστανομανίτες, ζεστή μηλόπιτα με τυρί Philadelphia και γλυκό κουταλιού κανθαρέλλα: κάθε συνταγή του «Mushroom», του θεματικού cocktail-bar-restaurant που μόλις έκανε το ντεμπούτο στη Γλυφάδα έχει απαραιτήτως μανιτάρια. Τα είδη μανιταριών που χρησιμοποιεί η κουζίνα φτάνουν τα είκοσι. Ακόμη και σε ένα από τα signature κοκτέιλ του θα τα συναντήσετε! Εκτός αυτού υπάρχουν κλασικά και πιο σύγχρονα κοκτέιλ με κρασί και ελληνικά αποστάγματα, και μια λίστα που αριθμεί περισσότερες από πενήντα οινικές προτάσεις. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με φυσικά υλικά με κυρίαρχο το ξύλο –σε πολλές επιφάνειες, στο μπαρ, που μοιάζει με σκαλιστό κορμό, στα μοναστηριακά τραπέζια με τα σκαμπό κ.τ.λ. –ενώ και το στοιχείο του νερού παίζει το ρόλο του, σε μικρά σιντριβανάκια. Όσο για τη μουσική, θα κινείται σε lounge λογικές, ενώ έχουν σκοπό να διοργανώνουν, κατά καιρούς, και live.
Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγίου Νικολάου 48, Γλυφάδα, 2109603943.