Cocktails… από σπίτι

Τα καλύτερα cocktails της άνοιξης είναι αυτά που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας, αφού πρώτα περάσετε από το φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή γεύσεις.

Cocktails… από σπίτι

Τα καλύτερα cocktails της άνοιξης είναι αυτά που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας, αφού πρώτα περάσετε από το φεστιβάλ Ελλάδα Γιορτή γεύσεις.

Cocktails… από σπίτι - εικόνα 1

Ο Παύλος Λούλης, ο ταλαντούχος και βραβευμένος bartender του «Old School» bar, την Παρασκευή 5/5 στις 5 μ.μ. θα μας δείξει εύκολα μυστικά για να γίνουμε οι καλύτεροι «home» mixologists. Η εκπαίδευση θα ξεκινήσει με τα βασικά, δηλαδή τα αξεσουάρ που θα χρειαστούμε και το επίπεδο θα ανέβει με την δημιουργία εύκολων και απολαυστικών συνταγών. Με βάση αυτές τις συνταγές και φυσικά τις δικές σας εμβόλιμες ιδέες και τα υλικά που έχετε σπίτι σας, θα είστε έτοιμοι να οργανώσετε τα πιο ωραία αυτοσχέδια cocktail party στην βεράντα και στον κήπο σας!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.