Pink my «Golden Wednesday»

Αυτή η «Χρυσή Τετάρτη» από το Golden Hall και το «αθηνόραμα» θα έχει ροζέ αποχρώσεις: ραντεβού στις 26/4 με τριανταφυλλί κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά και τα νησιά.

Pink my «Golden Wednesday»

Αυτή η «Χρυσή Τετάρτη» από το Golden Hall και το «αθηνόραμα» θα έχει ροζέ αποχρώσεις: ραντεβού στις 26/4 με τριανταφυλλί κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά και τα νησιά.

Pink my «Golden Wednesday» - εικόνα 1

Μετά τις γιορτές επιστρέφουν δυνατά οι «Χρυσές Τετάρτες» του Golden Hall και του «αθηνοράματος» με άλλο ένα ιντριγκαδόρικο concept. Αυτήν την Τετ. 26/4, στις 19.00, δίνουμε ραντεβού με ροζέ αποχρώσεις στο «Pastis». Στην όμορφη brasserie του δευτέρου ορόφου θα φιλοξενηθούν τριανταφυλλί κρασιά από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Στερεά και τα νησιά για ένα συναρπαστικό wine tasting. Στην ανοιξιάτικη κατηγορία οίνων θα μας ξεναγήσει ο πολυβραβευμένος Απόστολος Πλαχούρας. ανήκει στη νέα γενιά των καλύτερων Ελλήνων οινοχόων και είναι υπεύθυνος για την εντυπωσιακή λίστα κρασιών του «Danai Beach Resort». Μαζί του θα γνωρίσουμε τους διαφορετικούς τύπους ροζέ οίνων και θα τεστάρουμε τις ικανότητές τους στο pairing με τα γαλλικά πιάτα του «Pastis». Μπείτε στο www.halloftaste.gr για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.