Την Πέμπτη 14/4 στo «F+W» η σπονδυλωτή γαστρονομία του Olivier Campanha έχει κλείσει ραντεβού, στις 8.30 μ.μ., με τον αμπελώνα της Νέας Ζηλανδίας –από το γοητευτικά φυτικό, περίπλοκο Sauvignon Blanc του Malborough μέχρι το πλούσιο, βελούδινο Pinot Noir του ίδιου τερουάρ. Στο ειδικό για το τετ α τετ μενού (€ 52 το άτομο), που υπόσχεται αρωματικό κρεσέντο, ψητά χτένια με κρέμα από φινόκιο και πορτοκάλι, ταρτάρ τόνου με μάνγκο και wasabi, μαύρο ρύζι Venere με μασκαρπόνε με φρούτα του πάθους και μοσχάρι ταλιάτα, ορτύκια ψητά και κρέμα μανιταριών, πικάντικο αφρό αβοκάντο και σμέουρα και ανοικτή τάρτα πορτοκαλιού και grapefruit συναντούν τις φυσαλίδες του Quartz Reef Methode Traditionnelle Brut NV 2000, το Greywacke Sauvignon Blanc 2015, το Greywacke Pinot Gris 2013, το Greywacke Pinot Noir 2013 και το Late Harvest Riesling 2011 του ίδιου οινοποιείου.