Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Το εστιατόριο στο ρετιρέ του «St. George Lycabettus» έχει πλέον ως σύμβουλο-σεφ τον πολυβραβευμένο Jerome Serres.

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge» - εικόνα 1

Βραβευμένο στο παρελθόν, σε περίοπτη θέση στις πρώτες ανηφόρες του Λυκαβηττού και με θέα που από μόνη της αξίζει τη μετακίνηση, το «St. George Lycabettus» μπαίνει σε νέα τροχιά. Με σύμβουλο chef τον γνωστό στους Έλληνες εραστές της γεύσης και πολυβραβευμένο Jerome Serres, το «La Suite Lounge» ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας. Δίπλα του, ως resident chef, ένα νεαρό ταλέντο, ο Μίλτος Αρμένης, εγγυάται το καθημερινά υψηλό (και σταθερό) επίπεδο των γεύσεων.

Με εμπειρία από το εξωτερικό αλλά και με επιβεβαιωμένες δεξιότητες («Erimitis» - Παξοί), είναι σίγουρο ότι μπορεί να σηκώσει το γάντι, και με την πολύτιμη συμβολή του Jerome να κερθηδεί το στοίχημα. Σταχυολογώντας τα πιάτα που δοκίμασα, θα προτείνω δύο, χωρίς περιττές περιγραφές. Σε ό,τι αφορά τα πρώτα, θα συμβούλευα να δοκιμάσετε μια εξαιρετικά λεπτής υφής φάβα με τρυφερό χταπόδι και ζελέ από φασκόμηλο. Σε ό,τι αφορά τα ψάρια, το υπέροχα ψημένο φαγκρί με μαρούλι και σος εσπεριδοειδών είναι ελαφρύ, αρωματικό και εξαιρετικά αρμονικό. Δοκιμάστε τα.

Κλεομένους 2, Κολωνάκι, 2107416000. Τιμή: € 40-48.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο 'Fine Mess' φάγαμε ένα από τα πιο ζημιάρικα πιάτα της σεζόν

Ο λόγος για το Texas Toast, ένα από τα πρώτα στάδια στο νέο degustation menu του σοφιστικέ BBQ spot του Κέντρου, όπου τα low & slow μαγειρέματα σε "δύσκολες" κοπές παραμένουν ένα από τα κρεατοφαγικά hightlights της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
04/10/2025

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.