Wine Jamming στο Χυτήριο

Ύστερα από αρκετά Wine Jams στην Κροατία, τη Σερβία, την Τσεχία και όχι μόνο, το event έρχεται και στην Ελλάδα την Πέμπτη 26/5.

Wine Jamming στο Χυτήριο

Ύστερα από αρκετά Wine Jams στην Κροατία, τη Σερβία, την Τσεχία και όχι μόνο, το φαινόμενο έρχεται στην Ελλάδα. Το Wine Jam Athens φιλοξενείται στο Χυτήριο την Πέμπτη 26/5 και συνδυάζει δοκιμές κρασιού είκοσι και βάλε Ελλήνων οινοπαραγωγών (Φράγκου, Γκόφας, Μεγαπάνος, Σκούρας, Εύοινος, Κατώγι Στροφιλιά, Λαφαζάνης, Λύκος, Κτήμα Μουσών, Ράπτης, Σαμαρτζής, το Πατητήρη, Μάρκου, Παπαναστασίου, Παπαχρήστου, Λαφαζάνης, Γεώργας. Κώστας Λαζαρίδης κ.α.), DJ sets, live μπάντες και εν γένει διασκεδαστική ατμόσφαιρα, που έχει στόχο να προσελκύσει οινόφιλους και μη. Ξεκινάει στις 6.30 μ.μ., ενώ η είσοδος κοστίζει € 5.

Ιερά Οδός 44, πληροφορίες στο 2103412313.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Επιστροφή του brunch στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
30/09/2025

To brunch επιστρέφει στο Bungalow 7

H πιο ωραία συνήθεια του Σαββατοκύριακου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Λένε πως αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της Αθήνας

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό event της χρονιάς είναι εδώ και μας καλεί ζήσουμε κορυφαίες γαστρονομικές συγκινήσεις σε εξαιρετικές τιμές – ιδανική αφορμή για να γνωρίσουμε τα εστιατόρια εκείνα που τιμούν την εθνική μας γεύση πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις.

Πόσα microbakeries χωράει στ’ αλήθεια η Αθήνα;

Μερικές σκέψεις πάνω στο μαζικό άνοιγμα φούρνων νέας γενιάς σε μια πόλη όπως η ελληνική πρωτεύουσα αλλά και τις όποιες συνέπειες των 'ζυμώσεων'.

Από το βιβλίο στο κρασί και από το φαγητό στην τέχνη- Το πολύπλευρο "Gary"

Λίγα βήματα από τον σταθμό του μετρό Κεραμικού, έχει ανοίξει τις πόρτες του το "Gary" arts books ’n wines project, ένα concept που δύσκολα περιγράφεται με μία μόνο λέξη.

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.

Μήπως πάλιωσε το 'πάμε το βράδυ για ποτό';

Μια νέα τάση αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, με τα πάρτι να ξεκινούν στις 11 το πρωί και να περιλαμβάνουν freddo και 'πριόνια'. Λέτε να δούμε σύντομα κάτι τέτοιο και στα μέρη μας;