Alios Ilios

Δημιουργικός κλασικισμός με θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα


Σε μια εξαιρετική βεράντα με ανάλαφρο, μοντέρνο στιλ, μπροστά στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa», με απλόχερη θέα στη μαγευτική δύση του ήλιου της Οίας στη Σαντορίνη, το εστιατόριο «Alios Ilios» έκανε αμέσως αίσθηση, κερδίζοντας Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας το 2019. Πρεσβευτής των παραδοσιακών γεύσεων της χώρας μας, ο σεφ Βασίλης Κατσίκας προτείνει μια εξελιγμένη ελληνική κουζίνα, που ισορροπεί μεταξύ παράδοσης και γαστρονομικής ευρηματικότητας, δημιουργώντας μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του «Alios Ilios» ιδιαίτερα πρωτότυπες εκδοχές κλασικών πιάτων, όπως ο τραχανάς, το παστίτσιο ή το φρικασέ.

Ξεκινήστε με το ορεκτικό «Παλικάρια», μια συνταγή των αρχαίων Κρητών σε σύγχρονη εκδοχή. Οι αυθεντικές ελληνικές πρώτες ύλες, ο επαγγελματισμός του σέρβις και η συνολική εμπειρία που προσφέρεται, με τη σφραγίδα του oμίλου Metaxa Hospitality Group, συμπληρώνουν την εικόνα ενός εστιατορίου που ανεβάζει κι άλλο τον πήχη στον κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό που λέγεται «Σαντορίνη».

Tip: Ελάτε την ώρα του ηλιοβασιλέματος και ξεκινήστε με ένα από τα signature cocktails. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάστε το menu dégustation με wine pairing.

Ο χάρτης

Alios Ilios

Σαντορίνη - Οία

Ξεν. «Santo Pure Oia Suites & Villas»,

Τηλ. 2897 502151

Site: https://www.aliosilios.gr/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας