Musique cafe and more

Σε άψογη ναξιώτικη διάλεκτο


Tο πολύ στιλάτο all day εστιατόριο στην καρδιά του Παγκρατίου μας μυεί εδώ και χρόνια στην αυθεντική ναξιώτικη γεύση. Σχεδόν ό,τι μπαίνει στην κουζίνα προέρχεται από τη φάρμα των ιδιοκτητών του «Musique Café and More», που απλώνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων στο χωριό Εγγαρές, ενώ η σταθερή συνεργασία με βοσκούς της Νάξου εγγυάται εκλεκτά κρεατικά και τυριά.

Έτσι ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Βλάχος υφαίνει μια ξεχωριστή γευστική πρόταση πάνω σε ναξιώτικο καμβά, που πέρα από την ονομαστή σταβλίσια σπαλομπριζόλα και τις διάσημες τηγανητές πατάτες –πάντα άψογες και χρυσαφένιες– επιφυλάσσει ακόμη πολλές ωραίες ιδέες: πένες από αλεσμένη κόκκινη φακή με ντοματίνια, φρέσκο βασιλικό και μαύρο σκόρδο, μπέργκερ με τηγανητό καβούρι soft shell, μελιτζανοσαλάτα και κονφί ντομάτας αλλά και πολλά πιάτα ημέρας που βλέπουν την παράδοση με σύγχρονη ματιά, όπως ο κοκκινιστός κόκορας από τη φάρμα τους με καυκαλήθρες και τσίλι, το γουρουνόπουλο στο φούρνο με πατάτες, το λαβράκι με κριθαρότο αγκινάρας, αρακά και φινόκιο, η ψαρόσουπα από πετρόψαρα και άλλα.

Καθώς οδεύουμε προς το καλοκαίρι, όλα αυτά μπορούμε να τα απολαύσουμε και στον εξωτερικό χώρο με θέα στο παρκάκι, ακούγοντας τις πάντα προσεγμένες τζαζ μουσικές και παραγγέλνοντας ακόμη ένα από τα ωραία κοκτέιλ της μπάρας.

Tip: Ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο –επί ναξιώτικου εδάφους αυτήν τη φορά– έχουν στα σκαριά οι ιδιοκτήτες, που θα ανοίξει μέσα στην άνοιξη στην παραλία Χώρας Νάξου.

Ο χάρτης

Musique Cafe and More

Αθήνα - Παγκράτι

, Αρριανού 37 & Αρχελάου

Τηλ. 2107238900

Site:

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας