Άδολο

Θαλασσινό DNA στα βόρεια


Tο πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των «Ψαράδων» και του «Lazaro 1971» δημιούργησε από την πρώτη στιγμή έναν πόλο θαλασσινής έλξης στα βόρεια προάστια της πόλης. Ντυμένος με πατιναρισμένο ξύλο και περιτριγυρισμένος από πολλές ελιές, λουλούδια και φυτά, ο πολύ κομψός χώρος του εστιατορίου έχει σε πρώτο πλάνο μια εντυπωσιακή χτιστή ψαριέρα φορτωμένη με εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά, ενώ ο δημιουργικός και ταλαντούχος σεφ Βασίλης Τσατσάκης ανεβάζει τα βολτ της γευστικής απόλαυσης με μια μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα αξιώσεων.

Λαδοπιτάκια με ψαχνό τόνου, σαγανάκι πεσκανδρίτσας στο φούρνο με πιπεριά Φλωρίνης και σκοτύρι Ίου, λαβράκι φρικασέ με σταμναγκάθι και αγκινάρες αλλά και μια πλούσια καλαμαράτα κοκκινιστή με πέστο μυρωδικών είναι κάποιες από τις προτάσεις του που ξεχωρίζουν και δημιουργούν ένα πρωτότυπο γευστικό ρεπερτόριο με την ελληνικότητα και την αγάπη για τη θάλασσα γραμμένη στο DNA του. Σημειώστε ακόμη πως ο σεφ μπορεί να μαγειρέψει ή να ψήσει το ψάρι που θα επιλέξετε σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Tip: Δυνατό χαρτί η wine list, με πάνω από εκατό ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, οι τριάντα εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι, χωρίς να λείπουν τα ούζα, τα τσίπουρα αλλά και τα κοκτέιλ με ελληνικό χρώμα.

Ο χάρτης

Άδολο

Βόρεια Προάστια - Κάτω Κηφισιά

, Ελαιών & Εχίνου 1

Τηλ. 210/6205015

Site: https://adolo-restaurant.gr/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας