Tudor Hall Restaurant

Η επιτομή της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας


Στη βεράντα με τη μοναδική θέα στον Παρθενώνα από τον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George», το «Tudor Hall» τιμά τη γευστική κληρονομιά μας με αυθεντικά ελληνικά εποχικά πιάτα με μοντέρνα ματιά. Η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα που παρουσιάζουν ο executive chef Αστέριος Κουστούδης και ο chef de cuisine Αλέξανδρος Κοσκινάς προκαλεί νοσταλγία και συναίσθημα, έχοντας κερδίσει Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το 2019.

Βασικό στοιχείο είναι η χρήση φρέσκων λαχανικών και πρώτων υλών, γι’ αυτό και ο κατάλογος ανανεώνεται διαρκώς με πιάτα όπως η σαντορινιά σαλάτα με ντοματίνια, κρίθινα παξιμάδια και κατίκι Δομοκού, τα μοσχαρίσια γλυκάδια, το αρνίσιο κότσι στη γάστρα, το κουνέλι στιφάδο και το φρέσκο αιγαιοπελαγίτικο ψητό ψάρι.

Τον επίλογο αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος Γάλλος ζαχαροπλάστης Arnaud Larher και ο pastry chef του ξενοδοχείου Ευγένιος Βαρδακαστάνης, με επιλογές όπως η tarte citron ή το εκμέκ καταΐφι με βανίλια, λεμόνι και σαντιγί αρωματισμένη με κανέλα. Tip: Τα επιδόρπια-πειρασμός, όπως η ζεστή υγρή σοκολατόπιτα και το σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό, κλείνουν γλυκά μια παρεΐστικη, casual έξοδο.

Tip: Συνοδεύεστε τα πιάτα με μια επιλογή από τη λίστα ελληνικών κρασιών που έχει επιμεληθεί ο head sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και πριν ή μετά το γεύμα ή το δείπνο σας απολαύστε ένα απεριτίφ ή ένα κοκτέιλ στο μπαρ του εστιατορίου.

Ο χάρτης

Tudor Hall

Αθήνα - Κέντρο

Ξεν. «King George», Βασ. Γεωργίου 3

Τηλ. 21 0322 2210

Site: https://www.tudorhall.gr/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας