On the Verandah

Αξέχαστη γευστική εμπειρία


H μοναδική αύρα ιστορίας που διαπνέει το εμβληματικό «Poseidonion Grand Hotel» των Σπετσών συντονίζεται τέλεια με τη γαστρονομική πρόταση του fine dining εστιατορίου «On the Verandah» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019). Ο ταλαντούχος σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός και ο chef de cuisine Γιάννης Σααμπούν παρουσιά­ζουν μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα, η οποία προτείνει τις παραδοσιακές συνταγές σε μοντέρνο αμπαλάζ κι έχει ως αφετηρία τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από το πλούσιο μποστάνι του ξενοδοχείου και μικρούς παραγωγούς της περιοχής.

Signature δημιουργία του σεφ είναι, ασφαλώς, η παραλλαγή του κλασικού χταποδιού με κοφτό μακαρονάκι, που φτιάχνει με χυλοπίτες από την Ερμιόνη, μυζήθρα από την Τραχιά και σαλάμι Λευκάδας, το φετινό καλοκαίρι ωστόσο φέρνει νέες σπεσιαλιτέ, όπως ο τόνος με φουαγκρά, αβοκάντο, καρπούζι και παλαιωμένο ξίδι από Ασύρτικο αλλά και μια εντυπωσιακή τριλογία σκορπίνας (κακαβιά, fish & chips, γιαχνί).

Tip: H farm-to-table φιλοσοφία του εστιατορίου βρίσκει την πλήρη έκφρασή της στο ανανεωμένο κι επισκέψιμο μποστάνι του ξενοδοχείου, όπου προσφέρονται ειδικά menu dégustation με τη γεύση της παράδοσης αλλά και μαθήματα μαγειρικής.

Ο χάρτης

On the Verandah

Σπέτσες

Ξεν. «Poseidonion Grand Hotel»,

Τηλ. 2298074553, 6957507267

Site: www.poseidonion.com/On-the-Verandah

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας