Ελληνικά υλικά σε μοντέρνες αποδόσεις με κοσμοπολίτικο αέρα έχουν εδραιώσει το γκουρμέ μπιστρό των νεαρών και ταλαντούχων σεφ Έλβι Δημήτρη Ζύμπα και Νίκου Βοργιά ως απροσπέραστη στάση upscale καλοφαγίας, σε μία από τις πιο ζωηρές γειτονιές της Αθήνας. Με τραπεζάκια έξω, στον ήσυχο πεζόδρομο της οδού Ηρώνδα, η κουζίνα του νεοκλασικού στις παρυφές του Παγκρατίου επιδιώκει να αναδείξει τους αρμονικούς συνδυασμούς σύγχρονης ελληνικής κουζίνας κι ελληνικών φυσικών οίνων, είτε τα μεσημέρια του παρασκευοσαββατοκύριακου είτε στο καθημερινό βραδινό μενού.
Τα υλικά εποχής διατηρούν πάντα τον πρώτο λόγο, με τη νέα ανοιξιάτικη κάρτα να περιλαμβάνει από χτένια με σπαράγγια, μήλο και μπούκοβο μέχρι γιαουρτοταβά με αρνίσια γλυκάδια και κατσικίσιο γιαούρτι κι έναν πολλά υποσχόμενο τραχανά με φραγκόκοτα, αγκινάρα και κουκουνάρι αλλά και πολλά off menu πιάτα ημέρας.
Tip: Το menu dégustation του «Αλφicon» θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλο το εύρος της γαστρονομικής φιλοσοφίας του μαγειρικού ντουέτου.
Αθήνα - Παγκράτι
Ηρώνδα 8
Τηλ. 216/9005059
Facebook: https://www.facebook.com/alficonathens/