Marea

Προορισμός: ψάρι με όλους τους τρόπους


Tο πολύ όμορφο εστιατόριο με τη μίνιμαλ αισθητική, τα τραπέζια με μάρμαρο και τις μεγάλες τζαμαρίες για άπλετο φυσικό φως είναι το «αδερφάκι» του καταξιωμένου «Γλυκάνισου», που ξεχωρίζει εδώ και δυόμισι χρόνια στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι κι εδώ η άμεση πρόσβαση σε ολόφρεσκο ψάρι που προμηθεύονται από συνεργαζόμενα καΐκια της Χαλκιδικής και η γευστική πρόταση του «Marea» σου δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσεις όπως πουθενά αλλού σε ολόκληρη την πόλη, μαγειρεμένο δηλαδή με δεκαπέντε διαφορετικές συνταγές για κάθε γούστο: από ψαρόσουπα, αχνιστό ή στις πιο δημοφιλείς εκδοχές της ωμοφαγίας (ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο) μέχρι φρικασέ, αλά μενιέρ και στο φούρνο με λαχανικά.

Ο σεφ Ηλίας Χιλάλ ετοιμάζει ακόμη μια σειρά από ευφάνταστα μοντέρνα πιάτα θαλασσινής κουζίνας, όπως καρπάτσιο λαβράκι με αβγοτάραχο Μεσολογγίου και πέρλες ροδιού, ταρτάρ τσιπούρας με φρέσκια τρούφα αλλά και ξεχωριστές προτάσεις σε θαλασσινή pasta.

Tip: Ο αποχαιρετισμός έχει τη γλυκιά γεύση ενός κλασικού αρμενοβίλ με σοκολάτα ή μιας θαυμάσιας τάρτας λεμονιού με σάλτσα φράουλας.

Ο χάρτης

Marea Sea Spirit

Κέντρο Θεσσαλονίκης - Διαγώνιος - Ναυαρίνο

, Στρ. Καλλάρη και Λώρη Μαργαρίτη 13

Τηλ. 2310257696

Site: http://mareaseaspirit.gr/en/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας