Ouzeri Aegeon

Στο γευστικό αφρό της Aττικής Ριβιέρας


Tο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Grand Resort Lagonissi υποδέχεται την καλοκαιρινή σεζόν σε ένα άκρως ρομαντικό νησιώτικο ντεκ. Το θαλασσινό πανόραμα σε ταξιδεύει με το που κάθεσαι στις αναπαυτικές μπλε καρέκλες, ενώ οι λάμπες που παραπέμπουν σε παλιά ψαράδικα ανάβουν και ο ήλιος βάφει τη θάλασσα σε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ.

Οι δημιουργικές ελληνικές γεύσεις με έμφαση στο ψάρι, με τη σφραγίδα του executive chef Παναγιώτη Δήμα, και το έμπειρο σέρβις να φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια ανεβάζουν την παραδοσιακή έξοδο της παρέας για θαλασσινά σε νέο επίπεδο. Οι επιλογές βασίζονται σε comfort προτάσεις με πιο μοντέρνα ματιά, όπως το ψητό μαστέλο με αβοκάντο ταρτάρ, σύκα και γλυκό σταφυλιών, η αιγαιοπελαγίτικη ψαρόσουπα με μάγουλα σφυρίδας, κοκκάρια και ζαφορά και το κριθαρότο με φρέσκο ροφό σε ζωμό οστρακοειδών, μαύρα ντοματίνια και ζαφορά.

Δεν λείπει το τηγανητό φρέσκο ψαράκι ημέρας, εκλεκτά φρέσκα ψάρια ψημένα όπως τα επιθυμείτε αλλά κι επιλογές σε κρέας. Το φαγητό συνοδεύεται από τους ήχους του τρίο Οι Αταίριαστοι, άλλο ένα σήμα κατατεθέν για τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

Tip: Επιλέξτε το κρασί σας από μια μελετημένη λίστα με επιλογές από τον παγκόσμιο αμπελώνα ή ένα ούζο. Δεν λείπουν οι βραδιές με ζωντανή μουσική για ρομαντζάδα.

Ο χάρτης

Ouzeri Aegeon

Νότια Αττική - Λαγονήσι

ξεν. «Grand Resort Lagonissi», 40ό χλμ. Αθηνών-Σουνίου

Τηλ. 2291076000

Site: www.lagonissiresort.gr

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας