Ark

Η αττική ριβιέρα στα γαστρονομικότερά της!


Eχοντας ανεβεί για ακόμη μία φορά στο πόντιουμ των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας και των Αθηνόραμα Bar Awards, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο-πρώτη θέση θάλασσα στα Αστέρια Γλυφάδας ενσαρκώνει απολύτως επιτυχημένα το «γαλανόλευκο» κοσμοπολιτισμό της δικής μας ριβιέρας. 

H τοποθεσία είναι από τις πιο προνομιακές στην παραλιακή και χαίρεσαι να την απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο όσο ανοίγει ο καιρός. Το σκηνικό χαλαρής σοφιστικέ πολυτέλειας, που αναδίδει μια αύρα colonial chic σε λευκούς και γήινους τόνους, με ένα από τα πιο ωραία τοπία της Αττικής και τον Σαρωνικό στο φόντο, feelgood μουσικές και ωραίο κόσμο, αρκεί για να ταξιδέψεις.

Τα πιάτα του Γιάννη Μπαξεβάνη εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά του ταλαντούχου σεφ στην ελληνική κουζίνα κι έχουν στον πυρήνα τους το παραδοσιακό στοιχείο, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και ασφαλώς έντονη την αύρα της Κρήτης. Οι προτάσεις σε classic κι ευφάνταστα signature cocktails, σε επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου, παντρεύονται όμορφα με τις ιδιοσυγκρασιακές γευστικές προτάσεις.

Tip: Συνεχίζεται μέχρι τις 20/6, το γαστρονομικό ­φεστιβάλ Symposio at Ark, το οποίο διοργανώνεται από το «αθηνόραμα» και το «Ark» και φιλοξενεί βραβευμένα εστιατόρια απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο χάρτης

Ark

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Γλυφάδα

Αστέρια Γλυφάδας, Γρ. Λαμπράκη 2

Τηλ. 210/8948882

Site: http://www.ark-glyfada.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/ark.glyfada/


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας