6 Κλειδιά

Ραφινάροντας το άρωμα της παράδοσης


Από το καλωσόρισμα με ψαρόσουπα με θαλασσινό νερό, ξελουριαστό μπακαλιάρο και αφρό φτέρης και τη χειροποίητη χορτόπιτα στη σχάρα, με άγρια αρωματικά χόρτα και αφρό φέτας ή ξύγαλο, ανάλογα με την εποχή, ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ένα εστιατόριο που τιμά την ελληνική κουζίνα με σύγχρονη ματιά και γνώση των υλικών. Mε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για έκτη συνεχή χρονιά, το εστιατόριο του boutique ξενοδοχείου «6 Κλειδιά», σε ένα άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον πάνω στην παραλία της Αφήσσου, έχει πλέον εξελιχτεί σε προορισμό για τους foodies.

Η chef de cuisine Αντωνία Κονόμη, σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπαξεβάνη, ανανεώνει αγαπημένες συνταγές της ελληνικής κουζίνας με ευρηματικές παραλλαγές, αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς σε πιάτα όπως τα στριφτάρια χαρουπιού με ψίχα από λουκάνικο σπεντζοφάι και κρέμα Μετσοβόνε, το κοτόπουλο γεμιστό με γλυκά κρεμμυδάκια και σταφίδες με πουρέ σελινόριζας και το ψάρι ημέρας με αρωματικά χόρτα στο φούρνο με σάλτσα λουίζας.

Tip: Ξεχωριστή εμπειρία το chef’s table. Κάντε κράτηση και αφήστε τη σεφ να ετοιμάσει ιδιαίτερες γεύσεις αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας.

Ο χάρτης

6 Κλειδιά

Ν. Μαγνησίας - Άφυσσος

Ξεν. 6 Κλειδιά,

Τηλ. 24230/33720

Site: http://www.sixkeys.gr/en/gastronomy/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας